Electro Pop Sound: Melix

Tarihler: 26 Mayıs 2010 Çarşamba ~ 26 Mayıs 2010 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: TaXim Live

Ücret: 10,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve TaXim Live

Adres: İstiklal Cad. Mis Sok. No:3 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0 536 978 93 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 26, 2010 ~ May 26, 2010

2004 yılından beri çalışmalarını "Hipnoz" isimli grubu ile sürdüren Melis Balcılar, 2008 Eylül ayında grubun dağılmasıyla Electro-Pop, Rock, Electronic Trip-hop gibi alternatif türleri biraraya getirdiği, kendi bestelerinden oluşan solo projesi üzerinde çalışmaya başladı.

Parçalarında derinlikli, zaman zaman isyankar, sorgulayıcı ve duygusal sözler ile enerjik ve lirik bir soundu harmanlayarak farklı bir tür ortaya koyan Melis; aynı zamanda tüm söz, müzik, müzik yazılımları ve düzenlemelerin da altına imzasını atmakta.

Bugüne kadar Barışarock, Kemancı, Mojo, Studio Live, Rıddım, Line, 222 Doors Park gibi birçok önemli festival, şenlik ve mekanlarda sahne alan Melis; 2003 Creamfields Festivalinde Placebo ile aynı sahneyi paylaştı, 2003 Boğaziçi Üniversitesi “Battle of the Bands” Yarışmasında 1.lik ödülü aldi. Eskişehir, Bursa, Kayseri, İzmit, Balıkesir, İstanbul gibi çeşitli illerde konserler verdi. Grubu Hipnoz ile 7 tane demo yayınladı ve 2 video klibi çeşitli müzik kanallarında gösterildi. Piyasadaki çeşitli tür müzisyen ve Djlerle düetler yaptı.
Bu arada Taksim-Tünel’deki “Studio Fanus Prova ve Kayit Stüdyolari”ni açti. Arsmahal” grubunun “Sehrin Anlari” isimli parçasinin video-klibinde oynadi.

2009 yılında Dj-Producer Sezer Uysal’ın bir parçasına söz ve vokal melodisi yazdı, aynı zamanda vokallerini yaptı. “Falling in Love İn Moscow” isimli bu E.P Method Records etiketiyle birçok dijital ortamda yayınlandı. Aynı şekilde Dj Berk Aladağ’ın bir parçasına vokal yaptı, sözlerini ve vokal melodisini yazdı. “Heaven’s Groove” isimli bu E.P’de Dark Pleasure Records etiketiyle yayınlandı.
Birçok televizyon ve radyo programina konuk oldu, röportaj verdi. Yazdığı yazılar ve şiirler çesitli dergilerde yayınlandı, internet üzerindeki bazı sitelerde köşe yazıları yazdı ve halen de yazmakta.

Uzun süredir piyasada çalan deneyimli müzisyenleri biraraya getirerek oluşturduğu sahne ekibi MELiX ile canlı performanslarda kendi bestelerinin yanısıra değişik, iddialı ve eğlenceli cover parçalarda yorumlayan Melis; kendi stüdyosunda kaydettiği, şimdilik bağımsız ilerleyen albüm çalışmalarını hızla sürdürmektedir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT