Electro Swing Night featuring KKC Orchestra

Tarihler: 17 Aralık 2011 Cumartesi ~ 17 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 22.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Babylon

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2011 ~ Ara 17, 2011

4 ev arkadaşı müzisyenin bir araya gelmesiyle oluşan Fransız müzik kolektifi KKC Orchestra, 17 Aralık Cumartesi gecesi Electro Swing geceleri kapsamında Babylon’da.

Çok farklı müzik türlerine gönül vermiş 4 müzisyenin projesi olan KKC Orchestra’nın bu çeşitliliği müziklerine de yansıyor. Bir drum’n bass DJ’i, klasik eğitim almış bir piyanist, bir swing gitaristi ve bir vokalist’ten oluşan KKC Orchestra, electro swing müzik türünün Fransa’da başını çekin yeni jenerasyon müzisyenlerinden.

Ülke çapında bir çok kulüpte verdikleri yüksek enerjili ve eğlenceli performansları dilden dile dolaşan KKC Orchestra, klasik Swing müziğini breakbeat ve hiphop gibi kontrast türlerle besleyerek bu türün tekrar popülerleşmesine ön ayak olmuş gruplardan biri.

Nina Simone’dan, Manonegra’ya ve hatta Tom Waits’e bile uzanan güncel müzikal vizyonlarıyla electro swing akımının renkli Fransız temsilcileri KKC Orchestra, hareketli performansları ve pozitif enerjileriyle tüm swing severleri Cumartesi gecesi dansa Babylon’a çağırıyor. Konser sonrası ise Senior Zazou’nun DJ setiyle gece aynı tempoda devam edecek.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT