Electronica Festival Istanbul 2019

Tarihler: 14 Temmuz 2019 Pazar ~ 14 Temmuz 2019 Pazar 14 Temmuz 2019 23:00

Yer: Life Park

Ücret: Pazar - 163.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mehmet Akif Tabiat Parkı / Bahçeköy Sarıyer İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2019 ~ Tem 14, 2019
%100 Music presents Electronica Festival Istanbul 2019

13 Temmuz 14:00 - 00:00, After-Stage: 00:00 - 04:00
14 Temmuz 14:00 - 00:00 
Life Park


Türkiye’nin en uzun soluklu elektronik müzik buluşması Electronica Festival, 16. yılında merkezine doğayı alarak 13-14 Temmuz’da bu kez Life Park’ta.

Elektronik müziğin tüm duraklarından en iyi ve en yeni örneklerin toplanmasıyla oluşturulan geniş kapsamlı line-up ile yazın tam ortasında 2 gün boyunca dansa doyacağımız festivalde sahne alacak isimler: 

13 Temmuz 2019 Cumartesi

Agoria
Alan Cutt
Ali Efe Dinç
Alican
Altan Balgır
Audiofly
Batur
BeeGee
Büber
Carlo Whale
Deborah De Luca
Doruk Güralp
Emre Şenol
Ferhat Albayrak
Guzy
Jaffer
Milo Häfliger
Ömür
Red Axes
Schlepp Geist
Sezer Uysal
Upercent
14 Temmuz 2019 Pazar

Aparde
Blawan
Boddika
Chloé
Fur Coat
Gökberk
Jimi Jules
Jonathan Kaspar
Matador
Max Cooper
Murat Uncuoğlu
Rolbac
Sid Le Rock
Volkan Gündüz

%100 Music presents Electronica Festival Istanbul 2019’a dair güncel gelişmeler Electronica Festival ve FG 93.7 sosyal medya hesapları, electronicafest.com ve FG 93.7 frekansı ile fgdigital.tv’de.

Her yıl 2 ayrı şehre uzanan Electronica Festival, bu yıl 13-14 Temmuz İstanbul buluşmasının ardından 12-13 Ağustos’ta Çeşme’de.

#ElectronicaFestival #yüzdeyüzmüzik #wearetheparty

- Festivalde 18 yaş sınırı vardır. - Tüm festival katılımcıları, festival bilekliğinin geçerlilik süresi boyunca bileklerinde kalmasından ve sağlamlığından sorumludur. - Çıkarılan veya zarar gören bileklikler yenisi ile değiştirilmeyecektir. Hasarlı veya kayıp bileklik sahiplerinin festival alanında kalmayı sürdürmek için yeni bilet almaları gerekmektedir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, öngörülemeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon şirketi, uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek festival alanına almama hakkına sahiptir.- Festivalde kamp alanı yoktur, konaklama ile ilgili herhangi bir hizmet bulunmamaktadır.- Festival her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir.- Festival alanına dışarıdan yiyecek içecek getirilemez.- Festival alanında eşyalarınızı ücret karşılığında bırakabileceğiniz kilitli dolaplar bulunacaktır.- Festival alanında yapılacak tüm yiyecek içecek alışverişlerinde yalnızca festival jetonları kullanılacaktır. Kullanılmayan jetonların iadesi yine festival sırasında yalnızca festival alanındaki iade noktalarından yapılacaktır.- Festival süresince sınırlı sayıda kapı biletinin, festival girişindeki gişelerden satışı devam edecektir.- Hiçbir kesici delici eşya, illegal madde, ilaç, parfüm ve yiyecek içecek, festival alanına alınmayacaktır. İlaçlarınızı ve parfümlerinizi festival alanı dışındaki emanet noktasına bırakabilirsiniz.- Festival alanına ulaşım belirlenen noktalardan shuttle servisler ile sağlanacaktır.* Bu köklü geleneğin bir parçası olmak için tüm kombine biletler, Electronica Festival’in Türkiye’de bir ilk olarak başlattığı ve sürdürdüğü “Family Tickets” konsepti ile FG 93.7’nin 20. yılı şerefine yalnızca 163 TL!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT