Elemental Sound Festival

Tarihler: 14 Temmuz 2018 Cumartesi ~ 14 Temmuz 2018 Cumartesi 14 Temmuz 2018 12:00

Yer: Xuma

Ücret: Avantajlı Dönem Bilet Fiyatı:165.00 TL (Tükendi)Normal Dönem Bilet Fiyatı: 220.00 TLKapıda: 250.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sefir Sok. Merkez Mah. Küdür Mevki Yalıkavak Muğla

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 14, 2018 ~ Tem 14, 2018
Merakla beklenen buluşma için Elemental Sound, 14 Temmuz’da Xuma Village’da!

"Doğanın tam ortasında, dört farklı elementten oluşan ve özgün seslerden beslenen bir festival doğdu. Elemental Sound, müziğin farklı renklerini tek bir alanda toplayarak Xuma Village’a yerleşiyor. Gökyüzünün, toprağın, denizin ve ormanın hep yanında olduğu Elemental Sound’da; bazı şarkıları içine çekeceksin, bazı şarkıların üzerine basacaksın, bazı şarkılarda yüzeceksin, bazı şarkılarda yanacaksın.

Gökyüzünün, toprağın, denizin ve ormanın hep yanında olacağı Elemental Sound, Fire, Air, Water ve Earth sahnelerine yayılacak programında birbirinden değerli sanatçılara/gruplara, atölyelere ev sahipliği yapacak. Önümüzdeki günlerde programdan yeni isimler açıklanmaya devam edecek.

Charm Music ve Xuma Village iş birliğiyle.

Elemental Sound’da kimler var?

David August
Sahnede bazen tek başına, bazen de Alman Senfoni orkestrasıyla büyüleyici performanslar sergileyen David August, henüz 22 yaşındayken çıkardığı “Times” albümüyle bir müzik mucizesi olduğunu tüm dünyaya kanıtladı. Genç bir prodüktör için en zor şey ilk albümü yayınlamaktır. David August, ilk albümünü yayınladığı zaman asla kolaya kaçmayarak ortaya muazzam müzik bileşenleri çıkarıyor. 

Bir Hamburglu olan David August bugün 27 yaşında ve Elemental Sound’da Fire sahnesinde müziğin en yeni ve en ateşli hallerinden birini sergileyecek.

HVOB
Müzik sahnesinde henüz beş yıllık bir geçmişi olsa da HVOB, kurucuları Anna Müller ve Paul Wallner’in vizyoner ruh bileşimiyle kısa sürede elektronik müzik sahnesinde saygın bir yer edinmeyi başardı. Avusturyalı ikili, 21. yüzyılın pop çizgisini melodik seslerle tekno müziğine taşıyarak kendi yolunda yürümeye devam ediyor. 2015 yılında yayımlanan ilk “Trialog” uzunçaları ve geçtiğimiz yıl Winston Marshall ile gelen “Silk” isimli konsept albümleri ile ocağın ateşini iyice açtı. 

Paul’un minimal tekno düzeni, Anna’nın yumuşacık vokaliyle ortaya çıkan dans müziği, Xuma Village’in muhteşem doğasına karışarak Fire sahnesinde dinleyiciyle buluşacak.

Unders
Almanya’dan sonra prodüktör yetiştirme konusunda tescilli ülkelerin başında gelen Hollanda’dan yarışmaya katılan Unders, house çatısı altında kendi yolunu bulmayı başarmış bir isim. Özellikle 2016 yılında yayımladığı doğu motifleriyle süslü “Syria” şarkısı ile elektronik müzik sahnesine yeni marş kazandıran Unders, bugüne kadar Burning Man ve Fusion olmak üzere pek çok önemli festival kadrosunda yerini aldı. Kendi prodüksiyonlarının yanı sıra Stimming, Satori, Jonas Saalbach, Noraj Cue, Mira, Nico Stojan ve Edu Imbernon gibi önemli isimlere de remiksler hazırlayan Unders, 14 Temmuz’da Elemental Sound’daki Water sahnesinde yerini alacak.

Light in Babylon
Çeşitlilik, özgürlük, barış ve ışıkla dolu ezgilerle 2010 yılında kurulan Light in Babylon, çok kültürlü birlikteliğin eşsiz bir müzikal dışa vurumu. Gezgin ruhların dolaştığı telaşlı sokaklarda dingin müzikleriyle 2012 yılında ilk albümleri “Life Sometimes Doesn’t Give You Space”i yayımlayan grup, bugüne kadar başta Türkiye olmak üzere Almanya, İsviçre, Fransa, Finlandiya ve Hindistan gibi pek çok ülkeye müziklerini ulaştırmayı başardı. Orta Doğu’nun kültürel füzyonunun müzik sahnesine en naif yansımalarından biri olan 2016 çıkışlı son albümleri “Yeni Dünya”yı da yanlarına alarak 14 Temmuz’da Elemental Sound’daki Air sahnesine yerleşecek.

Islandman
Tanıdık notalar, tanıdık sesler, büyüleyici sahne ışıkları… Islandman’in performansını izledikten sonra aklınızda hep bunlar kalacak ve o tanıdık melodilerin evrilişine şahit olduğunuz için kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Tolga Böyük’ün solo projesi olarak dünyaya gelen Islandman, electro kraut’tan afro beat’e uzanan kozmik bir yolculukta açık havaya karışabilen dans hareketleriyle Elemental Sound’da yerini alacak. Gerçek bir müzik tutkununun sunacağı muhteşem performans için Xuma Village’daki Air sahnesinde yerinizi alın.

Džambo Aguševi Orchestra
1987 yılında Makedonya’da doğan Džambo Aguševi’nin yaşadığı topraklar ve gelenekleri nedeniyle müzisyen olmaktan başka şansı yoktu. 11 yaşında eline oyuncak değil trompet alan Džambo Aguševi, bugün üflemeli çalgılar ve ritimler eşliğinde geleneksel Balkan müziğini swing, caz, pop ve Türk müziği ile harmanlayarak Avrupa’da uğramadık şehir bırakmıyor. Balkan neşesini içimize çekmemizi sağlamak için Elemental Sound’un programına dahil olan Džambo Aguševi Orchestra, brass band olarak 14 Temmuz’da Air sahnesinin açılışını yapacak.

Mind Shifter
Yerli sahnemizin synth ile kusursuz birleşimler ortaya çıkaran grubu Mind Shifter, 14 Temmuz’da Xuma Village’daki Fire sahnesinde olacak. Mind Shifter’dan çıkan melodiler, hayatı ve yaşadığınız yeri sevdirdiği kadar anı sorgulamanıza ve isyankar yanınızın tetiklenmesine de neden oluyor. Pikselli atari oyunlarından bilim kurgu filmlerinin karanlık atmosferine ışık hızıyla geçiş yapabilen ve zaman köprüsünü dans pistine dönüştürebilen Mind Shifter’ın yarattığı enerjiye kapılmamak elde değil. 

Elif
Bir uçak dolusu seyahat yazısı, orta çapta bir dükkan vitrinini dolduracak kadar marka iş birliği, fazla bagaj ödemesi gerektirecek kadar müzikle dolu bir bavulla kendinden emin bir şekilde gece hayatının ve eğlence dünyasının en özel noktalarında aheste aheste savrulan Elif, 2016 yılının başında bu maceralarının fon müziğinden de kendisinin sorumlu olması gerektiğine karar verdi ve pek çok farklı müzik türü ve disiplinle etkileşen müziği ile DJlik kariyerine başladı. Çaldığı müziğin öncüleri olan Mira, Chris Schwarzwalder, Unders, Sabo, Behrouz, Rampue, Lee Burridge, Nico Stojan, Audiofly, Maga, Atish ve çok daha fiyakalı sanatçılardan ilhamlanan Elif, nam-ı diğer “çizenbayan”; KaterBlau, Burning Man, Afrikaburn, Le Salon Daome, Schimanski, Members Only, Suma Beach, Klein, Indigo, 1888 gibi pek çok festival ve mekanda performanslar gösterdi.

Organik geçişleri, melodic, minimal ve deep soundları aynı eve çıkartmayı başarması ve elektronik müziğin rol çaldığı dans pistlerinde sessiz sakin insan kabul etmeyen politikasıyla başta İstanbul olmak üzere Berlin’den New York’a kadar çalmadık yer bırakmayan Elif, Elemental Sound Festivali’nin açılışını yapacak. 

ATÖLYELER

Cihangir Yoga
11 yıllık bir geçmişe sahip Cihangir Yoga, elementleri deneyimlemek, kendimiz ile daha derin bağ kurmaya, yaşamın doğasını ve kendi öz varlığımızı anlamaya yardımcı olmak içinElemental Sound’da yerini alacak.

Buğday Derneği
Güneşin Aydemir’in toprak temalı konuşması ve Yasemin Kireç’in tohum topu atölyesiyle Buğday Derneği, Elemental Sound Festivali’nin katılımcılarına toprakla bağlarını hatırlatmaya geliyor. 

Defne Koryürek “Kanaatkar Reçeteler”
Türkiye'nin ilk Slow Food Uluslararası Konsey üyesi, Fikir Sahibi Damaklar'ın kurucusu Defne Koryürek, yemekte "yeter" ya da "yeterli" kavramının nasıl kaybolduğunu sıra dışı bilgilerle “Kanaatkar Reçeteler” atölyesinde Elemental Sound katılımcılarıyla paylaşacak.

FreedomDance
Sonsuz fiziksel, psikolojik ve duygusal imkanlara sahip bir “Bilinçli Hareket” ve “Esrik Dans” pratiği olan FreedomDance;  keşfetmek, farklı olmak, doğaçlama yapmak ve iletişim kanallarını açmak isteyenler için Elemental Sound’da olacak. 

DrVoice Clinic Atölyesi “Akustik Sesin Elementlerini Keşfetmek”
Profesör Doktor İsmail Koçak tarafından kurulan DrVoice Clinic, insan sesinin en doğal kullanım prensiplerini, doğadaki elementlerle özdeşleştirerek tanıtmak için Elemental Sound’da olacak.

Ayn-ı Şifa “Üç Bitki Atölyesi”
Deniz, Selen ve Melis sık sık karşılaştığınız tıbbi bitkilerden biberiye, ısırgan ve ayn-ı sefa anlatacakları “Üç Bitki Atölyesi” ile Elemental Sound’daki yerini alacak. 

Nott “İpek Bileklik Atölyesi”
Bir yandan bitkilerle boyanan nott iplikleriyle rengarenk bileklikler yaparken, diğer yandan doğal boyalar ile ilgili bilgi almak isteyenler Elemental Sound’daki “İpek Bilekik Atölyesi”nde buluşacak.

Badecanlar “Zehirsiz Temizlik 101: Doğal Sabun Yapımı”
Temizlikte zehirsiz ve ekolojik yöntemleri öğrenmeye niyetli herkes, Badecanlar’ın keyifli anlatımıyla Elemental Sound’da gerçekleştireceği “Doğal Sabun Yapımı Atölyesi”nde yerini alsın.

FIRE STAGE
19:00 – Mind Shifter
20:40 – David August
22:30 – HVOB

AIR STAGE
18:30 – Džambo Aguševi Orchestra
19:45 – Light in Babylon
21:15 – Islandman

WATER STAGE
12:00 – Elif
15:30 – Unders

EARTH STAGE
12:00 – Cihangir Yoga
13:15 – Buğday Derneği “Permakültür Ekseninde Tohum/Toprak Döngüsü”
14:30 – DrVoice Clinic “Akustik Sesin Elementlerini Keşfetmek”
16:00 – Cihangir Yoga 
16:00 – NOTT “İpek Bileklik Atölyesi”
16:00 – Buğday Derneği “Tohum Topu Atölyesi”
17:00 – Badecanlar “Zehirsiz Temizlik 101: Doğal Sabun Yapımı” 
17:30 – Defne Koryürek “Kanaatkar Reçeteler”
18:00 – Ayn-ı Şifa “Üç Bitki Atölyesi”
18:45 – FreedomDance

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - Kapı açılış saati 12:00, kapanış saati 01:00’dir.- 6 yaş üstü bütün katılımcılar bilete tabidir.- Festival bileklikleri geçerlilikleri süresince çıkarılmamalıdır. Çıkarılan ve zarar gören bileklikler yenisiyle değiştirilmeyecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT