Elif Çağlar Quartet

Tarihler: 23 Kasım 2019 Cumartesi ~ 23 Kasım 2019 Cumartesi 23 Kasım 2019 20:30

Yer: Zorlu PSM - Touché

Ücret: - 121.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 23, 2019 ~ Kas 23, 2019

Elif Çağlar Quartet, 23 Kasım’da touche’de!

İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümünde, caz kompozisyonu eğitimi alan Elif Çağlar, "Roxy Müzik Günleri" birincisi grubu "Bağdat Avenue" ile "-10" isimli bir albüm çıkardı. 2006'da, caz performansı üzerine lisans üstü eğitim almak için gittiği ve yaşayan efsane Sheila Jordan'ın öğrencisi olduğu New York, Queens College bünyesindeki "The Aaron Copland School of Music"'ten ödülle mezun olan ilk Türk oldu. New York'ta 55 Bar, Nublu ve The Knitting Factory gibi birçok kulüpte konser verdi.

Geniş kitlelerce beğeni toplayan, "NU-DC Records" etiketli "M-U-S-I-C" isimli albümü, Türkiye müzik tarihinde bir kadın caz vokalistinin tüm söz, müzik ve aranjmanlarını yazdığı, ilk İngilizce albümdür. 11. Radyo Boğaziçi Müzik Ödüllerinde "En İyi Caz Müzik Sanatçısı" ödülünü alan Çağlar, 2. albüm çalışmaları devam ederken, kendisine ait olan 2 Türkçe şarkının bulunduğu "Hafif Batı Müziği" isimli bir single hazırladı. Dünyaca ünlü caz müzisyenleri Aaron Parks, Harish Raghavan ve Eric Harland'ın da yer aldıkları albümü "Misfit", Mayıs 2015'te çıktı. Son albümü “The Art of Time” NUDC etiketiyle 2018 yılında yayınlandı.

Piyano - Çağrı Sertel,
Kontrba - Volkan Hürsever,
Davul - Ediz Hafızoğlu

Kapı Açılış 19:00
Etkinlik Başlangıç 21:30

-18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.-Belirtilen saat etkinlik başlangıç saatidir.-Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.-Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.-Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.-Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.-Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.-Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekebilir.-Yemek servisi hafta içi 20:30, hafta sonu 21:00’da bitmektedir.-Mekanda masa ve bistro seçeneği vardır.-Masalar paylaşımlı oturma düzenine sahiptir-aynı masayı başka bir izleyiciyle paylaşmak olasıdır.-Loca veya yemek rezervasyonu için lütfen 0212 924 01 28’i arayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT