Elif Çağlar

Tarihler: 11 Ekim 2012 Perşembe ~ 11 Ekim 2012 Perşembe 19:00

Yer: İTÜ Maçka Kampüsü Mustafa Kemal Amfisi

Ücret: 1. Kategori - 12.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com,

Adres: Maçka Kampüsü Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2012 ~ Eki 11, 2012

22. Akbank Caz Festivali

Genç yaşına rağmen Türk Caz Müziği’nin en beğenilen isimleri arasında gösterilen Elif Çağlar, NU-DC Records etiketiyle çıkan ilk solo albümü M-U-S-I-C ile müzikseverlerle buluştu. Enerjik ve ritim dolu şarkılardan oluşan albümde tüm söz ve müzikler Elif Çağlar’a ait. 1980 doğumlu olan Elif Çağlar, Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü’nde caz kompozisyonu okuduktan sonra New York’a giderek, Queens College bünyesindeki 'The Aaron Copland School of Music”te caz performansı üzerine master yaptı. Bu caz birikimiyle, yıllardır dinlediği her tür müziği kaynaştırarak ciddi bir emek ve yaratıcılıkla hazırladığı, soul’dan bossa’ya, folk’tan pop’a, rock’tan reggae’ye, drum’n'bass’tan swing’e geçişler yapan şarkılarını M-U-S-I-C albümünde topladı. FILMILY ekibi tarafından kabartma ve stop-motion teknikleri ile çekilen ve Mart ayında yayınlanan ilk klibi ‘Circus Love’ eleştirmenler ve dinleyiciler tarafından beğeni topladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT