Elif Sanchez Quintet

Elif Sanchez Quintet

Tarihler: 16 Şubat 2023 Perşembe ~ 16 Şubat 2023 Perşembe 21:30 - 23:50

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 200 TL

Nereden Alınır: https://nardisjazz.com/

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2023 ~ Şub 16, 2023

Elif Sanchez müzik eğitimine çok genç yaşta evinde Istanbul’da başladı. 10 yaşındayken Elif, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı klasik batı müziği bölümüne oboist olarak kabul edildi. Üstün başarı ödülüyle mezun oldu. Konservatuarda yaptığı çalışmalar sırasında Bahçeşehir Caz Okulunun caz vocal bölümünü burslu olarak bitirdi. Berklee College of Music’e cömert bir burs ile kabul edildi ve okulun en prestijli iki ödülünü alarak mezun oldu. David Liebman, Terence Blanchard, Antonio Serrano, Tigran Hamasyan, Aynur Doğan, Guinga, Nobuo Uematsu ve Dream Theater gibi inanılmaz müzisyenler ve gruplar ile çalma fırsatı buldu. Projeleri ile Berklee sponsorluğunda Avrupa ve Güney Amerika turnesine çıktı. Elif, 2017’de Javier Limon’un prodüktörlüğünü yaptığı Akdeniz Müzik konserinin yardımcı prodüktörlüğünü ve aranjörlüğünü yaptı. 2022’de Javier Limon prodüktörlüğünde yayınladığı 11 şarkıdan oluşan 2.albümü “MI VOZ“un ardından İstanbul’daki konserlerine devam ediyor.

Elif Sanchez (vo),
Paul Sanchez (tp),
Doruk Okuyucu (g),
Erkan Zeki Ar (g).
Kerem Kırca (cajon).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT