Elisabeth Kulman ve Bifo

Elisabeth Kulman ve Bifo

Tarihler: 05 Nisan 2018 Perşembe ~ 05 Nisan 2018 Perşembe

Yer: Borusan Contemporary

Adres: Baltalimanı Hisar Cad. Perili Köşk No:5 Rumeli Hisarı Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 393 52 00

Web: http://www.borusancontemporary.com

E Posta: info@borusancontemporary.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2018 ~ Nis 5, 2018

Son yılların en parlak opera yıldızlarından Elisabeth Kulman, 5 Nisan Perşembe akşamı Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO) eşliğinde İstanbul Lütfi Kırdar ICEC’te müzikseverlerle buluşuyor. Programın odağında ise, müziği ve felsefesiyle 19. yüzyıla damgasını vuran Richard Wagner yer alacak.

Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası (BİFO), 5 Nisan Perşembe akşamı İstanbul Lütfi Kırdar ICEC’te vereceği konserde, son yılların en parlak opera yıldızlarından Elisabeth Kulman’a eşlik edecek. Konserin programı, ölümünün üzerinden yüzyılı aşkın süre geçmesine rağmen müziği, projeleri ve felsefesiyle hem gizemini hem de eşsizliğini koruyan Richard Wagner’e odaklanacak.

Viyana Devlet Operası’nın daimi sanatçısıyken, kariyerinin henüz ilk yıllarında izleyicilerin hayranlığını kazanan Elisabeth Kulman, 2010 yılından itibaren Paris, Londra, Münih, Berlin, Salzburg ve Tokyo’nun da dahil olduğu pek çok sanat şehrinde başroller üstlendi; resitaller verdi. Zubin Mehta, Kirill Petrenko ve Nikolaus Harnoncourt gibi önemli orkestra şefleriyle çalışan sanatçı, 2015 yılından itibaren fikir öncülüğünü de yaptığı projeleriyle dikkati çekmeye başladı. Kulman bugün kariyerinin zirvesinde bulunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT