Elizaveta Frolova

Elizaveta Frolova

Tarihler: 30 Nisan 2019 Salı ~ 30 Nisan 2019 Salı 03 Mayıs 2019 21:00

Yer: Mall of İstanbul MOİ Sahne

Ücret: 1. Kategori - 90.00 TL 2. Kategori - 68.00 TL 3. Kategori - 45.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Mall of İstanbul AVM, Kat: 4 Başakşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 30, 2019 ~ Nis 30, 2019
Elizaveta Frolova, Kınay Production organizasyonuyla Mall of İstanbul MOİ Sahne'de sizlerle...

"Yeni nesil piyanistlerin arasında olan Elizaveta Frolova, 14 Temmuz 1990 Moskova doğumludur ve ilk piyano derslerini altı yaşında almaya başlamıştır.2005 yılında kendisi de Heinrich Neuhaus'un öğrencisi olan Vera Choroshina'nın Moskova Devlet Tchaikovsky Konservatuarı'daki sınıfı bünyesinde Akademic Music College'a giriş yaptı. 2009 yılında yüksek dereceyle konservatuardan mezun olan Elizaveta, Paris Ulusal Müzik ve Dans Konservatuarına Jacques Rouvier'in öğrencisi olarak katıldı ve 2015 yılında master derecesini yüksek onur öğrencisi olarak elde etti.

Elizaveta, Marina Yudina Uluslararası Piyano Yarışması (Rusya), Yakov Flier Piyano Yarışması (Rusya), Mondrond -les- Bains Uluslararası Piyano Yarışması (Fransa),Nikolay Rubinstein Uluslararası Piyano Yarışması(Fransa), Alexander Scriabin Uluslararası Piyano Yarışması, Berlin uluslararası Piyano Yarışması (Almanya), Vulaines-sur-Seine Uluslararası Piyano Yarışması (Fransa), Mayenne Uluslararası Piyano yarışması (Fransa), Citta di Airola Uluslararası Piyano yarışması (İtalya) gibi pek çok uluslararası piyano yarışması birinciliği elde etti.

Sanatsal başarılarından dolayı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin tarafından ödüllendirildi.

Elizavita sıklıkla ve çok sayıda uluslararası festival tarafından davet edilmekte ve performansları Rusya, İtalya, Fransa, Polonya ve İsveç'te pek çok televizyon ve radyo kanalında yayınlanmaktadır."

- 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir. 6 yaş altı salona alınmaz.- Organizatör bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Konser belirtilen saatte başlayacaktır. Konserden 15 dk. önce salondaki yerinizi almanız gerekmkektedir.- Satılan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmaz.- Organizatör, katılım şeklini uygun bulmadığı kişi - kişileri bilet ücretini iade ederek içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT