Elvis İstanbul’da

Tarihler: 06 Ocak 2012 Cuma ~ 06 Ocak 2012 Cuma - Saat: 20:00

Yer: İstek Vakfı Göztepe Restaurant

Adres: Yeditepe Dişçilik Fakültesi Üst Kat, Bağdat Cad. Göztepe İstanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 363 02 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 6, 2012 ~ Oca 6, 2012

6 Ocak 2012’de ELVIS İstanbul’da

Rock’n Roll’un unutulmaz kralı Elvis Presley’in 77. doğum gününü kutlamak üzere Türkiye’nin tek Resmi (Elvis Presley Enterprises tarafından tanınan) Elvis Presley fan kulübü Elvis Is In Istanbul Now yine muhteşem bir parti hazırladı.

6 Ocak 2012 Cuma Akşamı saat 20:00’da İstek Vakfı Sosyal Tesisleri Göztepe Restaurant’ta harika bir parti sizleri bekliyor. Elvis Presley’i canlandıran 3 Elvis benzeri ETA (Elvis Tribute Artist) Elvis Presley’in kostümlerinin aynısını giyerek canlı olarak Elvis’in muhteşem şarkılarını seslendirecekler ve Türk Elvis’leri Arif Kavaklı, Cihan May ve Melih Şengül Elvis’in 50’li, 60’lı ve 70’li yıllarını canlandıracaklar.

Elvis Presley’in 77. Doğum Günü partisi Bağdat Caddesi’nin seçkin atmosferlerinden İstek Vakfı Göztepe Tesisleri Restaurant’ta gerçekleşecek ve kokteyl tarzında olacaktır.

Bu unutulmaz gece hakkında daha fazla bilgi almak için; Elvis Is In IStanbul Now Resmi Fan Kulüp web ve Facebook sayfalarımızdan bilgi alabilirsiniz .

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT