Emel Sayın - Muazzez Abacı - Seçil Heper

Tarihler: 28 Şubat 2009 Cumartesi ~ 28 Şubat 2009 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 123,00 TL - 101,00 TL - 78,50 TL - 56,50 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, TİM Gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 28, 2009 ~ Şub 28, 2009
DEVLERİN USTALARIYLA BÜYÜK DÜETİ
Yıllardır, sahnede tatlı bir rekabeti, sahne dışında güzel bir dostluğu yaşayan üç dev sanatçı, bir hayali gerçekleştirerek “DEVLERİN BÜYÜK BULUŞMASI” adlı konser projesinde birlikte sahne aldılar.

Sanat hayatlarına Ankara Radyosu`nda başlayan üç sanatçı, o günlerin anısına bu büyük projenin ilk adımını da Ankara`da atmak istediler. Ve 21 Kasim gecesi, sanatseverler ilk kez, Emel Sayın, Muazzez Abacı ve Seçil Heper’i aynı sahnede izleme firsatı buldular. Üç kıymetli sanatçının Türk Müziğinin en güzel eserlerini seslendirdikleri, zaman zaman birbirlerine vokal yaptıkları, tatlı esprileri ve eski gazino günlerine dair anılarıyla süsledikleri muhteşem geceye sanatseverler büyük ilgi gösterdiler.

Aynı konser 28 Kasım`da İstanbul`da tekrar edildi. Her iki gecede de, dakikalarca ayakta alkışlanan sanatçılar,eski gazino günlerindeki sevgi ve saygı dolu seyircilerin gözlerindeki ışığın bugünün sanatseverlerinin gözlerinden de aynı parlaklıkla sahneye yansıdığını görmekle büyük mutluluk yaşadılar.

Sanatçılarin ve sanatseverlerin karşılıklı yaşadığı bu heyecan ve mutluluk, konserlerin İstanbul ve Ankara`da bir kez daha tekrarlanmasıyla devam edecek. Ancak bu kez konserlerde Türkiye`de bir ilk gerçekleştirilecek ve üç dev sanatçi, yıllarca Türk Müziğine emek vermiş ve bu sanata damgasını vurmuş ustalarla düet yapacaklar.

Duygulu sesi ve zarif tavrıyla şarkıları daha da güzelleştiren Emel Sayın`ın, eserleri sadece güçlü sesiyle değil tüm benliğiyle yorumlayan Muazzez Abacı`nın ve uzun bir aradan sonra, sanat ufkundan bir güneş gibi doğarak, sıcak sesi, içten yorumu ve naif duruşuyla gönüllerimizi ısıtan Seçil Heper`in; ustaların geçmişten yükselen seslerine katılarak yapacakları düetler, şüphesiz ki seyircilerin bir duygu seline kapılmalarına sebep olacak.

Geçmiş dönemlerde sanat dünyasının koşulları gereği ustalarla aynı sahneyi, aynı mikrofonu paylaşma fırsatı bulamamış ç dev sanatçımız bu konseri gerçekleştirmeyi, hem ustalara hem de sanatseverlere bir vefa borcu olarak görüyorlar ve büyük bir heyecan ve titizlikle hazirlaniyorlar. Konserlerde, düetlerin ve sanatçılarımızın ustalarıyla olan anılarını seyircileriyle paylaşmalarının yanı sıra, sanatseverleri duygulandıracak sürprizler de yer alacak.

Ve öncekiler gibi bu konserler de, Türk Müziği severlerin gönüllerinde yıllarca silinmeyecek güzel izler birakacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT