Emika

Tarihler: 22 Şubat 2013 Cuma ~ 22 Şubat 2013 Cuma Saat: 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta - 33.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Babylon gişe

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 22, 2013 ~ Şub 22, 2013

Ninja Tune plak şirketinin son yıldızlarından Emika, Istanblue’nun katkılarıyla 22 Şubat Cuma gecesi Babylon sahnesini yeniden ele geçirecek. Çek asıllı İngiliz müzisyen Emika, Bristol ve Londra gibi elektronik müziğin kalbi olarak gösterilen şehirlerde yaşadıktan sonra “Drop the Other”, “Double Edge”, “Count Backwards” ve “Pretend/Professional Loving” adında dört single yayınladı. Kendi adını taşıyan albümde ise Berlin elektronik müzik sahnesinin önemli isimlerinden Rashad Becker’le çalışan Emika, downtempo, dubstep ve electronica gibi farklı türleri bir araya getiriyor. Panoramabar ve Berghain gibi Berlin sahnesinin en sıcak noktalarından ilham alan Emika, okul yıllarında aldığı piyano ve kompozisyon eğitimiyle zarafetini dubstep’in karanlık melodilerine de yansıtmayı başarıyor. Son olarak 2012’de yayımladığı "3 Hours" ve "Chemical Fever"ın ardından sıra dışı sesi ve karizmasıyla Beth Gibbons ve Zola Jesus gibi isimlerle karşılaştıran Emika, dinleyicileri büyüleyen kışkırtıcı vokalinin yanı sıra yarattığı sinematik ve melankolik atmosferle Babylon’da dubstep müzikseverler için bambaşka bir deneyim sunacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Belirtilen saat, kapı açılış saatidir.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT