Emir Ersoy - Cuban Stars

Tarihler: 26 Mart 2011 Cumartesi ~ 26 Mart 2011 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: İndigo

Ücret: Tam: 28,50 TL, Öğrenci: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İndigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sok. Mısır Ap. No:1-2-4-5 Taksim, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2011 ~ Mar 26, 2011

Feat.Amik Guerra (Trompet)
Feat.Robby Ameen (Davul)

Piano : Emir Ersoy
Trompet: Amik Guerra
Drum : Robby Ameen
Bass: Eylem Pelit
Perc: Tunç Çakir
Vo: Aleixi Riviera Contrevas
Trompet: Senova Ülker
Trombone: Aycan Teztel

``Emir Ersoy & Projecto Cubano`` 10 müzisyenden oluşan büyük bir salsa orkestrası. Uzun yıllardır Türkiye’de birçok konser veren Projecto Cubano, geçtiğimiz haftalarda PMD etiketi ile “10 Şarkı 10 Şarkıcı” adındaki ilk albümünü piyasaya çıkardı. Bu albüm aynı zamanda Türkiye’de yapılan ilk salsa albüm olma özelliğini de taşımakta.

Türkiye’de meşhur olmuş 10 ünlü şarkının salsa versiyonlarının yer aldığı bu albümde Ajda Pekkan, Kenan Doğulu, Funda Arar, Metin Ersoy, Ayça Varlıer, Yaşar, Deniz Seki, Kubat, Tuğba Özerk ve Emer Altuğ birer parça seslendirdi. Emir Ersoy grubun maestrosu ve piyanisti. Grubun solistleri ise Banu Kunt ve Aleixi Riviera Contrevas.

``Projecto Cubano``,”10 Şarkı 10 Şarkıcı”albümündeki parçalarının yanı sıra geçmisten günümüze uzanan geniş bir yelpazeden seçilen Celia Cruz, Tito Puente, Ruben Gonzales, Willy Chirino, Gloria Estefan ve Oscar De Leon gibi dünyaca ünlü isimlerin salsa, merengue, bolero, son gibi hareketli ritimlerindeki parçaları da yorumlamakta.

Bu konserde Emir Ersoy & Projecto Cubano`ya Latin dünyasının çok önemli 2 ismi konuk olacak: Robby Ameen ve Amik Guerra.

Robby Ameen
Dizzy Gillespie, Paul Simon, Dave Valentine, Eddie Palmieri, Ruban Blades, Paquito D`rivera, Marc Anthony gibi isimlerle uzun yıllar çalışmış olan Robby aynı zamanda Grammy ödüllü davulcu Horacio "El Negro" Hernandez ile birlikte dünyadaki ilk çift davul albümünü yaptı. Geçtiğimiz aylarda "Days in the Life" adlı albümünü çıkaran Robby, dünyanın en iyi Afro-cuban caz davulcusu olarak gösteriliyor.

Amik Guerra
Gloria Estefan dahil birçok dünya Latin starının efsane trompetcisi Amik Guerra, Arturo Sandoval, Gonzalo Rubalcaba, Terence Trent D`Arby, The Cuban Power Latin Jazz (with Gonzalo Rubalcaba) The New York Salsa All Stars - (with Jose Alberto el Canario, Jimmy Bosch, Giovanni Hidalgo, Dave Valentin, Alfredo de la Fe, Buena Vista Social Club, Mercado Negro, Horacio “El Negro” Hernandez & Italuba,TitoNieves gibi isimlerle çalıştı. Son olarak Horacio El Negro ile birlikte tüm `Italuba` projelerinin kayıtlarını yaptıktan sonra bu albüm projesi ile dünya turuna çıktı.

uyarılar
18 yaş sınırı vardır.
Öğrenci biletleri öğrenci biletleri ile geçerlidir.
Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
Organizasyon şirketi uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.







istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT