Emma Shapplin

Emma Shapplin

Tarihler: 01 Aralık 2017 Cuma ~ 01 Aralık 2017 Cuma

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: 1.Kategori: 250 TL 2.Kategori: 200 TL 3.Kategori: 175 TL 4.Kategori: 150 TL Kısıtlı Görüş: 100 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://blackboxistanbul.com/

E Posta: info@blackboxistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 1, 2017 ~ Ara 1, 2017

Fransız soprano Emma Shapplin, gerçeküstü bir konser deneyimi için Hüsnü Şenlendirici ile birlikte 1 Aralık Cuma günü Doğuş Grubu sponsorluğunda Volkswagen Arena’da.

Müzik kariyerine klasik müzik ile başlayan daha sonra rock müziğe yönelerek özgün müzik tarzını yaratan Shapplin İstanbul konserinde, klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yle birlikte çok özel şarkılar seslendirecek. Yüksek sesli (amplified) canlı performans altyapısı ve izleyiciyi içine alan mimarisiyle dünyanın sayılı konser salonlarından Volkswagen Arena’da katılımcılar opera ve rock müziği birleştiren Shapplin ve Türk müziğini dünyaya açan müzisyenlerden Şenlendirici’nin eşsiz performansıyla buluşacak.

Zubizu üyeleri, Emma Shapplin ve Hüsnü Şenlendirici’nin unutulmaz bir gece yaşatacağı etkinliğin biletlerini %15 indirim ile satın alabiliyor. Emma Shapplin ve Hüsnü Şenlendirici’nin aynı sahneyi paylaşacağı konserin biletleri, Mobilet iOS ve Android uygulamaları ile mobilet.com üzerinden satın alınabiliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT