Emmanuel Pahud - Solo Flüt Resitali

Tarihler: 03 Kasım 2014 Pazartesi ~ 03 Kasım 2014 Pazartesi 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 53.50 TL 5. Kategori - 43.50 TL 6. Kategori - 33.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 3, 2014 ~ Kas 3, 2014
Emmanuel Pahud - Solo Flüt Resitali

Dünyaca ünlü flüt sanatçısı Emmanuel Pahud, "Solo Flüt Resitali" ile 3 Kasım'da Cemal Reşit Rey Salonu'nda sahne alıyor.

Günümüzün en iyi flüt sanatçısı olarak değerlendirilen Emmanuel Pahud, bugüne kadar yaptığı birbirinden güzel  kayıtlar ve dünyanın dört bir yanında solist ve oda müziği topluluğu üyesi olarak verdiği konserlerle çağımızın en popüler ve sevilen müzisyenlerinden... Aynı zamanda Berlin Filarmoni Orkestrası’nın solo flütisti olan Pahud, sıradışı ve muhteşem bir konser programıyla yeniden CRR'de...

Geçtiğimiz sene Les Vents Français Nefesli Çalgılar Beşlisi ve piyanist Eric Le Sage ve ayrıca gitarist Christian Rivet ile Cemal Reşit Rey Konser Salonu’nda unutulmaz iki konser gerçekleştiren Emmanuel Pahud, bu konserinde solo flüt repertuvarının çok sevilen eserlerini seslendirecek. Barok dönemde solo flüt için yazılmış en önemli iki eseri yorumlayacak olan sanatçı, ayrıca 20. yüzyılın çeşitli dilimlerinde bestelenmiş ve solo flüt dağarının tüm dünyada gözdesi olmuş büyüleyici modern eserlere de konserinde yer verecek.

Emmanuel Pahud ayrıca 4 Kasım'da saat 10.00'da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda flüt öğrencileri için ustalık sınıfı (masterclass) düzenleyecek.

Türkiye'de ilk defa solo flüt resitali vermek üzere sahneye çıkan Pahud'nün konser programı, şiirsel ve virtüoz bir şölen...

Program
T. Takemitsu: Voice
J.S. Bach: Partita, La minör BWV 1013
P.O. Ferroud: 3 Pieces 
L. Berio: Sequenza
E. Varèse: Density 21.5 
C.P.E. Bach:  Solo flüt için Sonat, La minör H 562
J. Ibert: Piece
R. Helps: Second Thoughts
C. Debussy: Syrinx

* Emmanuel Pahud ustalık sınıfına (masterclass) 4 aday katılım sağlayabilecektir. Aday katılımcıların, ön lisans öğrenimini tamamlamış olması gerekmektedir. Ustalık sınıfı aday katılımcılarının detaylı özgeçmiş, diploma fotokopisi veya eğitim gördükleri okullarından öğrenim durumlarını belirten resmi belge, işitsel ve/veya video kayıt çalınacak eserlerin listesi ve nüfus cüzdanı örneğini en geç 24 Ekim 2014 tarihine kadar Cemal Reşit Rey Konser Salonu'na elden veya posta aracılığı ile ulaştırmaları gerekmektedir.

Katılım sağlayabilecek olan adaylar, 27 Ekim 2014 tarihinde Cemal Reşit Rey Konser Salonu resmi internet sitesi olan www.crrkonsersalonu.org adresinde yayınlanacaktır.

Ustalık sınıfına katılım ücretsizdir. Seyircilere de açıktır.

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Konser başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT