Emotional Meltdown

Tarihler: 03 Haziran 2022 Cuma ~ 03 Haziran 2022 Cuma 22:00

Yer: Blind İstanbul

Ücret: GENEL GİRİŞ - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Şehbender Sokak No:3 Asmalımescit Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2022 ~ Haz 3, 2022

Bir Radyo programı olarak hayata gözlerini açan Emotional Meltdown, 2013 yılından itibaren düzenlediği etkinliklerle UKGarage, Grime, Dubstep, Drum&Bass, Jungle ve benzeri elementlerle, İstanbul gece hayatının alışıldık kalıplarının dışında derin bass titreşimli alternatifler oluşturuyor. Daha önce Türkiye ve dünyadan bir çok DJ/yapımcıyı Istanbullu bass severlerle buluşturan Emotional Meltdown 3 Haziran Cuma akşamı İstanbul’dan GOLEM, GGMan, Wilsondub ve Londra’dan JANSET’le birlikte Blind sahnesinde.

Istanbul’lu kolektif Badmash’in de bir üyesi olan Wilsondub kendine has melodileri yoğun baslarla buluşturduğu yapımlarını Grime, Drill, Dubstep gibi soundlarla harmanlıyor.

Grime, Leftfieldbass, UKGarage, Dub, Dubstep, bol 808’li Dark Trap öğeleriyle oluşturduğu tarzı ve derin frekanslı, karanlık seslere olan takıntısıyla bilinen GGMAN, 2007 yılından beri performansları ve radyo programlarıyla bass müzik severlerin aşina olduğu bir isim. Skream, Hatcha, Joker, Subscape, Funtcase, Von D, Truth, Distance, RDG, El-B, Surge, gibi türünün birçok  başarılı ismiyle birlikte çalan GGMAN, Radio2019’daki haftalık programına devam etmekte.

Dubstep duo’su Stinkahbell ile müzik hayatına başlayan Londra çıkışlı MC JANSET, sonrasında devam ettirdiği solo kariyerinde Londra sahnelerinin sevilen MClerinden biri haline geldi. 2014 yılında GGMAN ile yollarının kesişmesiyle birlikte İstanbul’da da performanslar  yapmaya başlayan JANSET, Pangeabeatz, Noisart gibi yerli hip hop yapımcıları ve çeşitli MClerle de ortak çalışmalar yapmakta.

İstanbull’lu Drum&Bass severlerin uzun yıllardır tanıdığı bir isim olan GOLEM DJ’lik macerasına 97 yılında başladı. Bu güne kadar, Adam F, Photek, Goldie, Grooverider, Roni Size ve daha bir çok başarılı isimle birlikte sahne alan GOLEM, 2003 yılından beri Dİnamo, Standart fm ve Sub fm’de yaptığı programını Root Radio’da sürdürmekte

Bilet Fiyatları:

GENEL GİRİŞ - 60.00 TL

Önemli Notlar:

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı giremez.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde hazırlanan numarasız düzen ile etkinlik gerçekleşecektir.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.- Misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için, mekan girişinde erkek / kadın oranına dikkat edilecek ve gerektiğinde bilet iadesi yapılacaktır. Tüm katılımcıların bu konuya özen göstererek etkinliğe katılmaları önemle rica olunur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT