Emre Altuğ 20.Sanat Yılı

Tarihler: 16 Aralık 2019 Pazartesi ~ 16 Aralık 2019 Pazartesi 16 Aralık 2019 21:15

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 1. Kategori - 166.50 TL 2. Kategori - 144.25 TL 3. Kategori - 132.00 TL 4. Kategori - 100.00 TL 5. Kategori - 83.25 TL 6. Kategori - 66.75 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2019 ~ Ara 16, 2019
EMRE ALTUĞ’DAN SÜRPRİZLERLE DOLU 20. SANAT YILI KUTLAMASI

Türk müziğinin en sevilen isimlerinden Emre Altuğ, sanat hayatındaki 20.yılını sürprizlerle dolu bir konserle kutlamaya hazırlanıyor. Altuğ, Kerki Solfej’in düzenlediği gecede Şef Özgür Sevinç ile Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde 16 Aralık Pazartesi TİM Show Center’da sahneye çıkacak.

İlk albümü ‘İbret-i Alem’ i piyasaya çıkarmasının üzerinden tam 20 yıl geçen Emre Altuğ, 20.sanat yılını birbirinden ünlü isimlerle birlikte sahnede kutlayacak. 

BİRBİRİNDEN ÜNLÜ KONUKLARLA 20. YIL KUTLAMASI
“HEYECANIM HER GEÇEN GÜN ARTIYOR”


Emra Altuğ bu özel gece ile ilgili olarak, “20 yıl ne çabuk geçti. 16 Aralıkiçin heyecanım her geçen gün artıyor. Öncelikle bu gece için oluşturduğum repertuar ve beraber çalışacak olduğum Sinema Senfoni Orkestrası ile sevgili Şefim Özgür Sevinç ile çok ciddi ve keyifli bir çalışma içerisindeyiz. Bu özel geceye dair heyecanımın çok yüksek olmasının en önemli sebeplerinden bahsedecek olursam sahnede okul yıllarımdan beri dostum olan ve bana türküyü sevdiren çok sevgili Olgun Şimşek’in, birlikte senelerce okul koridorlarında şarkılar söylediğimiz Türkiye’nin en önemli tenörlerinden Efe Kışlalı’nın, Ona vokal yapmaktan her zaman çok büyük keyif aldığım, sesini kıskanarak dinlediğim değerli müzisyen dostum Levent Yüksel’in, bestelerini kıskanarak dinlediğim defalarca aynı sahneyi paylaştığım, son yılların en önemli kadın şarkıcı ve üreticilerinden Sıla’nın, şarkılarını her zaman büyük keyifle söylediğim hatta kendisine ailem dediğim çok değerli abim Selami Şahin’in sahneme şeref verecek olmalarıdır. 16 Aralık’ta TİM Show Center’da tüm sevenlerimle görüşmek üzere” açıklamasını yaptı.

Oldukça geniş bir repertuar ile en sevilen şarkılarını Sef Özgür Sevinç yönetimindeki Sinema Senfoni Orkestrası eşliğinde seslendirecek olan Altuğ’un 20.sanat yılı özel gecesi için biletler Biletix üzerinden satışa sunuluyor.

- 6 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üstü bilete tabidir.- Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onayalmaksızın kullanma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT