Emre Şen - Pera Palace Cumartesi Konserleri

Tarihler: 21 Mart 2015 Cumartesi ~ 21 Mart 2015 Cumartesi 11:00

Yer: Pera Palace Hotel Jumeirah

Ücret: 1. Kategori - 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 21, 2015 ~ Mar 21, 2015

Pera Palas Cumartesi Konserleri kapsamında 21 Mart'ta Pera Palace Hotel Jumeirah sahnesinde Emre Şen sizlerle buluşacak.

Emre Şen’den İstanbul’da son resital

Piyanist Emre Şen 2015 yılı Mart ayından itibaren sahnelerden 1 yıl boyunca uzak kalıp sanatsal çalışmaları üzerine yoğunlaşacaktır. Pera Palace Hotel Jumeirah resitali sanatçımızı sahnede dinlemeniz için son fırsat!

Akustik atmosferinde müziğin büyüleyici tınılarını buluşturan Pera Palace Hotel Jumeirah, gelenekselleştirdiği Cumartesi Sabah Konserleri’nde bu kez, İtalyan basını tarafından “piyanonun şeytani meleği” diye anılan, müzik çevrelerinde ise “Emre Chopin” ismiyle tanınan genç piyanist Emre Şen’i ağarlayacak. Otelin en ihtişamlı salonlarından olan Grand Pera’da 21 Mart’ta sahnelenecek performans, dinleyicileri uzak ve masalsı diyarlara götürecek. 

İtalyan basınının “piyanonun şeytani meleği” diye tanımladığı, müzik çevrelerinde “Emre Chopin” lakabıyla anılan bir sanatçının kazandığı ödüller arasında; 5. Roma Uluslararası Piyano Yarışması Birincilik Ödülü ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan Sanat Teşvik Ödülü bulunuyor.

Andante klasik müzik dergisi işbirliğiyle.

 

*Sabah konserlerine katılacak misafirler aynı zamanda Agatha Restaurant’ta 24 Ocak’ta servis edilen açık büfe kahvaltıdan ve öğle yemeğinden biletlerini göstererek %15 indirimle faydalanabilecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT