Emre Sertkaya

Tarihler: 05 Nisan 2019 Cuma ~ 05 Nisan 2019 Cuma 05 Nisan 2019 21:00

Yer: Mask Live Pera

Ücret: - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Asmalı Mescit Mahallesi, Asmalı Mescit Cd. No:21/A Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0530 766 99 78

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 5, 2019 ~ Nis 5, 2019
Emre Sertkaya 05 Nisan Cuma gecesi Mask Live Pera sahnesinde!

Emre Sertkaya, son dönemin genç ve yetenekli yorumcu, söz yazarı ve bestecilerinden.

Müziğe gitar çalarak başladı ve özel vokal tekniği ile kısa sürede dikkatleri üzerine çekti. 2016'da O Ses Türkiye'ye katıldı ve birinci oldu. Yarışma süresince adından sıkça söz ettiren Emre Sertkaya, güçlü vokal tekniği ile dinleyicilerden tam not aldı ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaştı. 2017 yılında ilk teklisi "Sevdanın Yolları" nı yayımladı.

Geçtiğimiz yıl çıkış albümü ‘YANIYOR’ ile DokuzSekiz Müzik yapımcılığında dinleyicileri ile buluşan genç sanatçı, albümde  şarkının bestesi Emre Sertkaya'ya bu albümde 6 bestesine yer verdi. bu bestelerden biri ünlü şair Sabahattin Ali'nin "Bütün İnsanlara" şiirine yapıldı. Albümde daha önce Sezen Aksu'dan dinlediğimiz, Arto Tunçboyacıyan imzalı "Namus" ve "Yeniliğe Doğru" şarkılarını yeniden yorumladı. Seslendirmiş olduğu "Minnet Eylemem", "Geçti Dost Kervanı" gibi türküler ise doğu-batı sentezi ve uhrevi sound'u ile ön plana çıkıyor. Emre Sertkaya yine kendi bestesi olan "Tembih Etmem" şarkısı ise geçmiş ile gelecek arasında bağ kuran şehir ozanı kavramını dinleyiciye yakından hissettiriyor. 

- 18 yaş sınırı vardır.- PDF bileti sahibi müşterilerin, biletlerin çıktılarını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.- Belirtilen saat etkinlik başlama saatidir, kapı açılış saati etkinlikten 1 saat öncesidir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT