Emre Yavuz Piyano Resitali

Tarihler: 12 Nisan 2017 Çarşamba ~ 12 Nisan 2017 Çarşamba 12 Nisan 2017 20:00

Yer: Summart Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 10.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Huzur Mah. Fazıl Kaftanoğlu Cad. No:3, Summa Plaza Seyrantepe Şişli İstanbul

Telefon: 0212 278 71 00

Web: http://www.summart.org/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 12, 2017 ~ Nis 12, 2017
Piyanist Emre Yavuz, 12 Nisan'da Summart Sahne'ye konuk oluyor.

2016 yılında kazandığı uluslararası başarılarla adından söz ettiren, 15. Viyana Uluslararası Piyano Yarışması birinciliği ve Schubert Özel Ödülü’nün; 13. Uluslararası Schubert Piyano Yarışması üçüncülüğünün sahibi piyanist Emre Yavuz, 12 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 20.00’da Summart Sahne’de gerçekleştireceği resitalde Chopin, Brahms, Schumann, Schubert, Saint-Saëns ve Rahmaninov’un eserlerini seslendirecek.  

Müzik eğitimine 6660 sayılı “Harika Çocuklar Yasası” kapsamında Ankara Devlet Konservatuvarı’nda Prof. Kamuran Gündemir’le başlayan, Viyana’da Roland Batik’le, Hannover’de tanınmıs¸ piyano pedagogu Karlheinz Kammerling’le devam eden, eğitimini Hannover ve Viyana’da sürdürmekte olan ve 2012 yılından beri piyanistliğiyle olduğu kadar orkestra şefi olarak da uluslararası alanda tanınan bir diğer önemli piyano pedagogu Arie Vardi ile çalışan Yavuz, daha önce de Kırım’da yapılan Mavi Kus¸ Uluslararası Müzik Yarışması’nda ve Viyana’da yapılan 4. Rosario Marciano Piyano Yarışması’nda “sıra dışı bir sanatsal kişilik” olarak tanımlanarak birincilik ödülüne layık görülmüştü. Yavuz ayrıca Sicilya’da yapılan Ibla Grand Prize’da, Viyana’da yapılan Rotary Chopin ve Schumann Yarışması’nda Chopin yorumlarıyla ödülü almıştı. Emre Yavuz 2013’te Zubin Mehta yönetiminde Tel Aviv’deki yıllık geleneksel Gala Konseri’nde Beethoven’ın 3. Piyano Konçertosu’nu seslendirmiş ve 2015’te 2. Hacettepe Ulusal Piyano Yarışması’nı kazanmıştı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT