En Sevdiğiniz DJ`ler Lux`te...

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 28 Ocak 2012 Cumartesi - Saat: 22:00

Yer: Lux

Adres: Asmalı Mescit Mah. İstiklal Caddesi, Suriye Pasajı No:166/10 Beyoğlu, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0 (533) 435 66 75

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Oca 28, 2012

Farklı eğlence anlayışıyla gece hayatının dikkat çeken adresi LUX, Ocak ayında da birbirinden keyifli performanslara şahit olacağınız yerli ve yabancı DJlerle müdavimlerine unutulmaz anlar yaşatacak!

“Lounge&Dancing” konseptiyle birlikte, kaliteli yemek ve bar servisi ile sıradışı müziği bir arada sunarak eğlence kavramına yepyeni bir anlam kazandıran LUX, dünya çapında önemli başarılara imza atmış yerli ve yabancı DJleri Ocak ayı boyunca ağırlamaya hazırlanıyor.

Beyoğlu’nun tarihi Suriye Pasajı’nda hayat bulan LUX, down tempo, broken beat, soul-funk, soulfull house, disco ve nu disco gibi farklı müzik tarzlarında ustalıklarını kanıtlamış DJleri bir araya getiriyor! Ocak ayı boyunca her Çarşamba gecesi farklı bir DJ performansı sunan H.O.W, 05-19 ve 26 Ocak Perşembe geceleri Flow Platform’un benzersiz tarzdaki DJleri, her Cumartesi gecesi Türkiye’de soul, funk, disco, soulful house müziğin öncülerinden DJ Kiwi, 06 Ocak Cuma LUX’ün müzik direktörlüğünü üstlenen DJ U.F.U.K, 12 Ocak Perşembe Sertaç Kazan, Barış Keçecioğlu ve Semih Akay tarafından kurulan The Villager’ın live performansı, 13 Ocak Cuma BeeGee olarak müzik dünyasında ün kazanan Birol Giray ve DJ U.F.U.K, 20 Ocak Cuma Cervus ve Doğukan İrez, 27 Ocak Cuma gecesi ise derin, minimal ancak sürükleyici tarzıyla Özgür Bay ile enerjik müzikler ve nefes kesen performanslar Ocak ayı boyunca LUX’de sizi bekliyor!

Yeniliklerine her geçen gün bir yenisini ekleyen ve “Lounge&Dancing” konseptlerini bir araya getirerek farklılığını ortaya koyan LUX, Ocak ayı boyunca dünyaca ünlü yerli ve yabancı DJlerin eşsiz performanslarıyla gerçekleşecek müthiş partileri ile eğlence severlere unutulmaz geceler sunacak!

www.lux-istanbul.com

Ocak Ayı Programı:
04 Ocak Çarşamba H.O.W
05 Ocak Perşembe Flow Platform
06 Ocak Cuma DJ U.F.U.K
07 Ocak Cumartesi DJ Kiwi
11 Ocak Çarşamba H.O.W
12 Ocak Perşembe The Villager Live
13 Ocak Cuma Birol Giray (BeeGee)-DJ U.F.U.K
14 Ocak Cumartesi DJ Kiwi
18 Ocak Çarşamba H.O.W
19 Ocak Perşembe Flow Platform
20 Ocak Cuma Cervus-Doğukan İrez
21 Ocak Cumartesi DJ Kiwi
25 Ocak Çarşamba H.O.W
26 Ocak Perşembe Flow Platform
27 Ocak Cuma Özgür Bay
28 Ocak Cumartesi DJ Kiwi

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT