Ender Sesler - Batur Sönmez

Tarihler: 26 Mart 2019 Salı ~ 26 Mart 2019 Salı 26 Mart 2019 19:00

Yer: Yapı Kredi Kültür Sanat - LOCA

Ücret: 1. Kategori - Tam 39.50 TL - Öğrenci 24.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mahallesi, İstiklal Cd. No:161 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 47 00

Faks: 0212 293 07 23

Web: http://www.ykykultur.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 26, 2019 ~ Mar 26, 2019
Yapı Kredi Kültür Sanat ve Bahçeşehir Üniversitesi/BAUART işbirliğiyle düzenlenen “Ender Sesler” konser serisinde bu ay elektronik/noise müzisyeni Batur Sönmez sahneye çıkıyor.

Müzik kariyerinin 20. yılını dinleyicilerle birlikte Loca’da kutlayacak olan sanatçı, yeni projesi “Kontakt” ve imzası niteliğini taşıyan “Flash Mental Experiment”ten oluşan özel bir program sunacak.Çağdaş müzik alanındaki çalışmalarına 1998 yılında başlayan Sönmez, 2000'li yılların başında İlhan Mimaroğlu'yla tanıştı. Ustası Mimaroğlu’ndan aldığı elle ilerleyerek Türkiye'de öncü nitelikteki deneysel, elektronik, noise müzik çalışmalarına imza attı. 2004 yılında yaptığı ses sanatı (sound art) çalışmasıyla “Günümüz Sanatçıları Sergisi”ne seçildi. Deneysel müzik alanında uluslararası festivaller düzenledi, kendisi de yurtdışında pek çok festival ve konsere katıldı. 2016'da Belçikalı plak şirketi Sub Rosa etiketiyle yayınlanan “Türk Deneysel Müzik Antolojisi” adlı toplama albümün küratörleri arasında yer aldı. İlkini 2017 yılında düzenlediği “Sonik Chamber” konser serisi; yurtdışından ve yurtiçinden aynı alanda çalışmalar yapan müzisyen ve sanatçıları yan yana getirerek ortak bir paylaşım alanı oluşturmayı amaçlamaktadır. Multimedya, görsel-işitsel, ses ve video sanatı çalışmaları da yapan Sönmez, filmler için de müzik bestelemekte ve ses üretmektedir.

- Biletlerinizi yazdırmayı unutmayınız- Öğrenci kartı kontrolü mekanda görevliler tarafından yapılacaktır- 7 yaş sınırı vardır.- Kapılar, etkinlikten 30 dakika önce açılacaktır.- Etkinlik başladıktan sonra içeriye kimse alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT