Ender Sesler - Stefan Lienenkamper

Tarihler: 30 Ekim 2018 Salı ~ 30 Ekim 2018 Salı 30 Ekim 2018 20:00

Yer: Yapı Kredi Kültür Sanat - LOCA

Ücret: - Tam 28.50 TL Öğrenci 18.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tomtom Mahallesi, İstiklal Cd. No:161 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 47 00

Faks: 0212 293 07 23

Web: http://www.ykykultur.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2018 ~ Eki 30, 2018
"Bahçeşehir Üniversitesi/BAUART ve Yapı Kredi Kültür Sanat ortak projesi olan “Ender Sesler” başlıklı dizi, pek sık ve her yerde duymadığımız, elektronik ve akustik müzik türlerinde ve çeşitli tarzlarda üretim yapan besteci ve müzisyenleri dinleyiciyle buluşturacak.

Loca, bu kültür sanat sezonunda yeni bir konser dizisine ev sahipliği yapıyor.

Bahçeşehir Üniversitesi/BAUART ve Yapı Kredi Kültür Sanat ortak projesi olan “Ender Sesler” başlıklı dizi, pek sık ve her yerde duymadığımız, elektronik ve akustik müzik türlerinde ve çeşitli tarzlarda üretim yapan besteci ve müzisyenleri dinleyiciyle buluşturacak. Dizinin ilk konserinde, besteci Stefan Lienenkämper’in 2013-2018 arasında vokal, yaylılar, piyano ve ses nesneleri için yazdığı solo, düo ve trio eserler Hezarfen Ensemble müzisyenleri ile Soprano Irene Kurka tarafından yorumlanacak. Bestelerin bir kısmı Lienenkämper’in 2016 yılında İstanbul Tarabya Kültür Akademisi’nde konuk sanatçı olarak bulunduğu süre zarfında ortaya çıktı. Konser, Tarabya Kültür Akademisi’nin işbirliğiyle gerçekleşiyor.

1963 doğumlu Stefan Lienenkämper, felsefe alanında eğitim aldı, Utrecht’te Hogeschool voor de Kunsten’da Henk Alkema nezaretinde bestecilik okudu. Birlikte çalıştığı kişi ve topluluklar arasında Garth Knox, Michael Riessler, Carin Levine ve Krassimir Sterev, Sonar Quartett, Hezarfen Ensemble İstanbul, İspanya Millî Orkestrası ve Brandenburg Brandenburger Symphoniker yer alıyor."

Irene Kurka, soprano
Ulrich Mertin, viyola
Özcan Ulucan, keman

-7 yaşından küçükler etkinliğe giremez.-Kapılar konserin başlamasından yarım saat önce açılır.-Konser başladıktan sonra içeriye kimse alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT