Engin Atalay

Tarihler: 19 Nisan 2014 Cumartesi ~ 19 Nisan 2014 Cumartesi 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 19, 2014 ~ Nis 19, 2014

Tenor Engin Atalay, geniş repertuvarıyla 19 Nisan'da Mask Live sahnesinde...

Yurt içi ve yurt dışında birçok önemli projede solist tenor olarak yer alan sanatçı ülkemizde ve dünyada icra edilen birçok türde ve stilde şarkı söyleyebilen çok ender rastlanan gerçek bir yorumcudur. Klasik opera aryaları ve napolitanlardan Fransız chansonlarına, klasik jazzdan Latinlere, türkü ve Türk sanat müziği eserlerinden nostaljik ve popüler Türkçe şarkılara kadar çok geniş bir repertuvara sahiptir. İyi seviyede keman ve piyano da çalan sanatçı sahne performanslarında elinden kemanını da asla bırakmadan, repertuvarındaki şarkıların çoğunun solosunu kendisi çalmaktadır. En büyük ideali ise türkü ve Türk sanat müziği eserlerini senfonik orkestra ve düzenlemelerle seslendirip Türk müziğini dünyaya tanıtabilmektir.

Atalay, bu amaç doğrultusunda, kendi oluşturduğu oda orkestrasıyla bu tarz konserler yapmaktadır. Popüler müzik sektöründeki yozlaşmaya karşı durmak istercesine yeteneği ve aldığı ciddi müzik eğitimiyle bu ülkede popüler de olunabileceğini göstermek isteyen sanatçı 2007 yılında ATV kanalında yayınlanan ve sadece konservatuvar mezunu olup sektörde profesyonelce müzik yapanların davet edildiği Profesyonel isimli müzik yarışmasında da jüri ve halk sms'leri ile birinci oldu ve para ödülü aldı.

Sanatçı, verdiği nitelikli konserler ve sahne aldığı seçkin mekânlarda ve özel gecelerde adından söz ettirmeye devam etmektedir. Davetsiz Misafir adlı ilk albüm çalışmasını tamamlayan sanatçı, albümde Burcu Tatlıses, Koray Demirkapı, Orhan Karaman gibi söz yazarı ve bestecilerle çalıştı.Merhum Bestekar Yusuf Nalkesen’in de bir eserine yer verilen albüm yakın bir tarihte müzik marketlerdeki yerini alacak.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT