Enrico Rava Tribe

Tarihler: 16 Aralık 2011 Cuma ~ 17 Aralık 2011 Cumartesi - Saat: 20:30

Yer: İstanbul Jazz Center

Ücret: 56.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, İstanbul Jazz Center

Adres: Çırağan Caddesi Salhane Sk. No.10 34349 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 327 50 50

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2011 ~ Ara 17, 2011

“Enrico Rava Tribe” İstanbul Jazz Center’da...

Enrico Rava Tribe feat. Gianluca Petrella

Enrico Rava: Trompet
Gianluca Petrella: Trombon
Giovanni Guidi: Piyano
Gabriele Evangelista: Kontrbas
Fabrizio Sferra: Davul

Tanınmış İtalyan caz müzisyeni, usta trompetçi Enrico Rava, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında İstanbul Jazz Center’da dinleyicilerle buluşacak. 16-17 Aralık tarihlerinde yapılacak konserlerde, Rava’ya, uluslararası caz müzik platformunda en iyi genç caz tromboncularından biri kabul edilen Gianluca Petrella eşlik edecek.

1960’lardan bu yana Gato Barbieri’nin İtalyan beşlisi, Steve Lacy’nin grubu ve grup Gas Mas’a katılan Enrico Rava; Carla Bley, Jeanne Lee, Paul Motian, Lee Konitz ve Roswell Rudd gibi sanatçılarla birlikte çaldı. “Bebop” olarak adlandırılan, hızlı tempolu, emprovizyonu temel alan caz türünün önemli bir temsilcisi olmanın yanı sıra, öncü platformlarda performans da sergiledi. Sanatçı 1970 ve ‘80’lerde, Pat Metheny, Michael Petrucciani, John Abercrombie, Joe Henderson, Richard Galliano, Miroslov Vitous, Andrea Centazzo, Joe Lovano, Gil Evas ve Cecil Taylor gibi isimlerle çalıştı.

İstanbul Jazz Center’dan satın alınan konser biletlerinde ve mekanda yapılacak harcamalarda; Garanti Bonus, Flexi, Money ve Shop&Miles Card sahiplerine %10; American Express Green Card sahiplerine %10, Gold Card sahiplerine %15, Platinum Card sahiplerine ise %20 indirim uygulanacak. Söz konusu indirimler, Biletix’ten alınan biletlerde geçerli olmayacak.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT