Enver Muhamedi 'Letter to K'

Enver Muhamedi 'Letter to K'

Tarihler: 07 Ocak 2022 Cuma ~ 07 Ocak 2022 Cuma 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touche

Ücret: Genel Giriş - 88,00 ₺

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 7, 2022 ~ Oca 7, 2022

Caz sahnesinin başarılı kontrbasçılarından Enver Muhamedi, tenor saksofonda Batu Şallıel, piyanoda Kaan Bıyıkoğlu ve davulda Ekin Cengizkan ile oluşturduğu özel projesi Enver Muhamedi Letter To K ile 7 Ocak’ta touché sahnesinde.

Bir dönem rock ve caz müziğin merkezi olarak anılan Mitrovica şehrinde doğan Enver Muhamedi, doğup büyüdüğü ülkeye ithaf ettiği ilk solo albümü 'Letter to K'i 2019 sonunda yayınladı.

Albümdeki tüm parçalarda, tenor saksofonda Batu Şallıel, trombonda Bulut Gülen, gitarda Tümer Uluçınar ve davulda Ekin Cengizkan ile birlikte kendisine eşlik eden Azerbaycanlı piyanist Etibar Asadli’nin bir parçası hariç, albümdeki tüm besteler Enver Muhamedi’ye ait. Enver Muhamedi’nin interaktif doğaçlamaların eşlik ettiği melodik bestelerde hayat bulan müziği; caz, klasik, folk ve dünya müziği tınılarının birlikteliği olarak tanımlanabilir.

Halen İstanbul'da yaşayan müzisyen, birçok caz projesinde yer alıyor ve aynı zamanda bas gitarist, geri vokalist, akustik gitarist ve aranjör olarak Türk hip-hop şarkıcısı Ozbi ile çalışıyor. Muhamedi ayrıca filmler, farklı orkestralar veya küçük yaylı toplulukları için müzikler yazıyor.

Ağırlıklı olarak ilk albümü ‘Letter to K’den parçaların yer alacağı konserde, müzisyenin yeni besteleri de ilk kez dinleyiciyle buluşacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT