Epica - Katatonia

Tarihler: 23 Şubat 2013 Cumartesi ~ 23 Şubat 2013 Cumartesi 20:00

Yer: Refresh The Venue

Ücret: Vip - Epica - 134.00 TL Sahne Önü - 119.00 TL Normal - 69.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Refresh The Venue gişe

Adres: Maslak Mahallesi, AOS 52. Sokak No:12/1 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 346 20 60

Faks: 0212 346 20 61

Web: http://http://www.re-fresh.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 23, 2013 ~ Şub 23, 2013
Epica - Katatonia

Epica & Katatonia birlikte Refresh the Venue sahnesinde!
Senfonik metalin Hollanda kıyılarından esen rüzgarı Epica ve İsveç’in doom metale yön veren gruplarından Katatonia ile aynı sahnede İstanbullu sevenleriyle buluşuyor. Epica ve Katatonia Headbangers serisinin bu ilk etkinliği kapsamında 23 Şubat’ta Refresh The Venue’de sahnesinde olacak. Organizasyon Vera Müzik & Freebird Agency ve Recreate katkılarıyla.

Katatonia 7 yıl aradan sonra tekrar İstanbul’da!
Yirmi yıl önce doom metale yön veren Dance of December Souls ve Brave Murder Day’in izleri artık silinmeye yüz tutsa da her yeni albümleriyle kendilerine özgün melankolik altyapılı tarzlarını sürekli geliştiren Katatonia yirmi yıldır metal müzik severlerin başucu gruplarından. 1991 yılında Stokholm’de Jonas Renkse ve Anders Nyström tarafından kurulan Katatonia, doksanlı yılların sonlarında yayınladıkları eserleri ile metal müziğin en saygı duyulan isimlerinden olmuşlardı bile. Discouraged Ones, Tonight’s Decision ve Last Fair Deal Gone Down ile yakınlaştıklarını alternatif tarzı Viva Emptiness, The Great Cold Distance ve Night is the New Day ile kendi üsluplarında benzersiz birer rock-metal yapısıyla birleştirdiler. Geçtiğimiz yıl çıkardıkları dokuzuncu stüdyo albüm Dead End Kings ile dünya listelerine emin girişler yapan ve uzun bir turneye çıkan Katatonia her albümleriyle hem eski dinleyicilerinden tam puan alan hem de yeni nesil dinleyici edinen nadir gruplardan.

Epica 10. yılında İstanbullu sevenleriyle tekrar buluşuyor!
Müzikal farklılıklar nedeniyle After Forever’dan ayrılan gitarist Mark Jansen’in kurduğu Epica, o zamanki ismi Sahara Dust ile birlikte Anathema’nın alt grubu olarak sahneye çıktıkları 2002 yılından beri, güzeller güzeli mezzo-soprano Simone Simons’un vokalleri, progresif ve senfonik öğeler içeren tarzıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Yeteneği, sesi, güzelliği ve samimiyetiyle kısa zamanda metal müziğin ilham perisi olarak anılmaya başlayan Simons, Epica’ya duyulan ilginin odak noktası oldu. 2003 tarihli ilk albüm Phantom of the Agony ile Power ve Gotik Metalin arasında bir köprü oluşturdular ve grubun kariyerindeki diğer albümler Consign to Oblivion, The Divine Conspiracy ve Design Your Universe ile dünyanın en büyük senfonik metal gruplarından olmayı başardılar. 

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı Açılış 19:00- VIP (Epica) bileti sahipleri:Erken girişStressiz merchandise alışveriş imkanıEpica VIP kartıİmzalı Epica kartıTüm grupla resim çekimi (kişi başına)Tüm grup elemanları ile imza seansı (en fazla 3 parça.) elde edeceklerdir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT