EQUINOX Fall Party w GEJU

EQUINOX Fall Party w GEJU

Tarihler: 21 Eylül 2019 Cumartesi ~ 21 Eylül 2019 Cumartesi 21 Eylül 2019 23:59

Yer: %100 Studio

Ücret: Ön Satış - 66.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 21, 2019 ~ Eyl 21, 2019
21 Eylül’de müziği spiritüel bir seyahate çeviren Geju ile Equinox Fall Party’de, %100 Studio’da buluşuyoruz!

2016 yılında Moskovalı ikili Georgy Topuridze ve Denis Kurchenko tarafından kurulan Geju, enstrümantal melodileri, saykedelik efektleri ve hipnotize edici beat’lerin üzerine kurdukları vokallerle dinleyicilerini dansa ve transa teslim ediyor. Geleneksel Rus rave kültürünün sınırlarını zorlayan, ve kısa sürede uluslararası başarı yakalayan ikili ADE, Fusion Festival, Burning Man gibi önemli festivallerde yerini almaya devam ediyor. 21 Eylül’de %100 Studio’da sahne alacak Geju’nun, Zorlu PSM’yi tribal tınılarıyla sarsacağı Equinox Fall Party’yi kaçırmayın!

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece anne ve/veya baba refakatinde katılabilirler.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Etkinlik esnasında yüksek ses kullanılmaktadır.- Etkinlik esnasında epilepsi hastaları için uygun olmayabilecek ışık efektleri ve görseller kullanılmaktadır.- Vestiyere bırakılmayan eşyaların sorumluluğu sahiplerine aittir.- Etkinlik boyunca sis efekti kullanılacaktır. Dikkatinize sunarız.- Bu etkinliğe sırt çantası ile giriş yapılmamaktadır. Çantanızı B1 veya B3 katında yer alan vestiyerlere bırakabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT