Ercüment Orkut Trio

Ercüment Orkut Trio

Tarihler: 20 Ocak 2016 Çarşamba ~ 20 Ocak 2016 Çarşamba 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2016 ~ Oca 20, 2016
Ercüment Orkut Trio

İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı piyano, ve kompozisyon bölümü mezunudur. Eserleri 2000, 2001 ve 2004 yıllarında MSÜ Fındıklı Oditoryumu ve İtalyan Kültür Merkezi’nde seslendirildi. 2001 yılında CRR’de M.S.Ü Devlet Konservatuvarı Orkestrası’nın eşlik ettiği J.S.Bach Dört Piyano Konçertosu’nda solist olarak görev aldı. Aydın Esen ile caz çalıştı. 2005 yılında “Halıcı Midi Bilgisayarla Beste yarışması”nda finale kaldı. 2007 yılında ABD, San Francisco’da 3 ay süreyle Dan Zemelman ve Peter Horvath ile caz piyano, solo piyano teknikleri ve piyano trio çalışmaları yaptı. 2009 yılında Estonya’nın Tallinn şehrinde yapılan Nomme Caz festivali kapsamındaki genç caz yarışmasında, piyano dalında Türkiye’yi temsil etti ve 2.lik ödülü, halk jürisi tarafından ise 1.lik ödülüne layık görüldü. Aynı yıl, MSÜ Kompozisyon ve Orkestra Şefliği Anasanat Dalı’nda Prof. Hasan Uçarsu’nun danışmanlığını üstlendiği yüksek lisans çalışmasını tamamladı. Türkiye’nin bir çok önde gelen müzisyeni ile (Sarp Maden, Önder Focan, İmer Demirer, Erkan Oğur, Volkan Öktem, Eylem Pelit, Cengiz Baysal, Şenova Ülker, Turgut Alp Bekoğlu, Alp Ersönmez, Yahya Dai, Sibel Köse, Kağan Yıldız, Ediz Hafızoğlu, Jülide Özçelik) albüm kayıtları ve sahne performanslarında yer alan sanatçı, albüm kayıtları ve birçok projede icraları, düzenlemeleri ve kompozisyonları ile aktif olarak yer almaktadır.

Ercüment Orkut (p),
Kağan Yıldız (b),
Berke Özgümüş (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT