Erdoğan Ağca Trio

Tarihler: 03 Haziran 2014 Salı ~ 03 Haziran 2014 Salı 21:30 - 00:30

Yer: Nardis Jazz Club

Ücret: Giriş: 35 TL, Öğrenci: 20 TL

Nereden Alınır: Nardis Jazz Club Gişe

Adres: Kuledibi Sok. No:14 Galata Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 63 27

Web: http://http://www.nardisjazz.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 3, 2014 ~ Haz 3, 2014

Ali Erdoğan Ağca 70'li yıllardaki rock müzik çalışmalarıyla ve Türkiye’de blues müziğin öncülerinden olarak biliniyor. Berklee College of Music’ten mezun olduktan sonra Pat Martino, Mike Stern, Joe Lovano, Dave Holland gibi caz ustalarının çeşitli klinik çalışmalarına katıldı. Karibik Jazz Cruise ve 2010 Floating Jazz Festival, NCL Meksika, Güney Amerika, Hawai ve Bermuda turlarında, Perugia (İtalya) ve Lebu (Şili) caz festivallerinde sahne aldı. Halen, Ocak 2013'te başlayan iki yıllık ‘Sonsuz Yaz’ turunun yarısında, 2014 şubat ayında bir hafta kaldığı Havana’da her akşam, Cucho Valdez grubun Grammy ödüllü saksofoncusu Carlos Miyares dahil Küba’nın en dinamik Afro-Küban caz müzüsyenleri ile konserler verdi. Ali Erdoğan Ağca’nın ‘Alaturka Caz’ projesi, geleneksel caz, blues ve fusion anlayışı içinde etnik melodileri yorumluyor. Bu akşamın repertuarında standartlar ve bazı orijinaller yer alacak.

Erdoğan Ağca (g),
Ekin Bilgin (b),
Batuhan Büyükdoğan (d).

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT