Eric Burdon & The Animals

Eric Burdon & The Animals

Tarihler: 20 Haziran 2019 Perşembe ~ 20 Haziran 2019 Perşembe 20 Haziran 2019 21:00

Yer: Volkswagen Arena

Ücret: Sahne Önü (Oturmalı) VIP - 470.00 TL Saha İçi (Oturmalı) 1. Kategori - 350.00 TL - Yapı Kredi %25 İndirimli - 262.50 TL Saha İçi (Oturmalı) 2. Kategori - 300.00 TL - Yapı Kredi %25 İndirimli - 225.00 TL Saha İçi (Oturmalı) 3. Kategori - 270.00 TL - Yapı Kredi %25 İndirimli - 202.50 TL Tribün 1.Kategori - 190.00 TL Tribün 2.Kategori - 150.00 TL Tribün 3.Kategori (Yan Görüş) - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: UNIQ İstanbul - Huzur Mah. Maslak Ayazağa Cad. Ayazağa Cendere Yolu No: 4 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 334 01 00

Web: http://www.vwarena.com

E Posta: info@vwarena.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2019 ~ Haz 20, 2019
75. yılını kutlayan Yapı Kredi ana sponsorluğunda, rock müzik tarihinin nesiller boyu efsanesiyle Türkiye'de ilk randevu! The Beatles, The Rolling Stones, The Kinks ve The Who gibi gruplarla anılan The Animals, kurucusu ve sesi Eric Burdon ile 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da!

*Yapı Kredi kart sahipleri, Hopi ve Digiturk kullanıcıları %25 indirim fırsatından faydalanabilirler.


Eric Burdon & THE ANIMALS, rock müzik tarihinin en önemli ve en güçlü seslerinden biri olan Rock and Roll Hall of Fame üyesi Eric Burdon önderliğinde Avrupa Turnesi’ne çıkıyor.  Burdon, The Beatles, The Rolling Stones, The Who ve The Kinks gibi isimlerin başını çektiği, bütün dünyayı etkisi altına alan 60'ların İngiliz rock müziği akımında, grubu The Animals'la en önemli figürlerden biri haline geldi. Ünlü dergi Rolling Stone tarafından 2008 yılında hazırlanan Müzik Tarihinin En İyi 100 Sesi listesinde yer aldı. "The House of the Rising Sun", "Baby Let Me Take You Home", "I'm Crying", "Boom Boom", "Don't Let Me Be Misunderstood", "Bring It On Home to Me", "We Gotta Get out of This Place", "It's My Life", "Don't Bring Me Down", "See See Rider", "Monterey" ve "Sky Pilot" gibi rock tarihine damgasını vurmuş, milyarlarca insanın kalbine kazınmış şarkıları seslendirdi. Bon Jovi ve Ringo Starr gibi isimlerle şarkılar kaydetti ve performanslar sergiledi.

İstanbul, rock tarihinin en önemli figürlerinden birini ağırlarken, yaşayan efsaneyle buluşmak için orada olun! Eric Burdon & THE ANIMALS, 20 Haziran’da Volkswagen Arena'da!

Organizasyon Piu Entertainment ve Atlantis Yapım tarafından düzenlenmektedir.

• Etkinliğin Kapı Açılış Saati 19:30, Konser Başlangıç 21:00’dir.• Organizatör firmanın programda, performans saatlerinde veya bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.• Bütün katılımcıların kimliklerini yanında bulundurmaları gerekmektedir.• 8 yaşından küçük katılımcılar etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üzeri bilete tabidir.• Etkinlik katılımcıları, etkinliğin sonuna kadar biletlerini ve/veya bilekliklerini saklamakla yükümlüdür. Aksi halde seyircinin etkinliğe katılmasına izin verilmeyecektir.• Etkinlik biletleri devredilemez veya iade edilemez. Kayıp biletler için yenisi basılmayacaktır.• Konser alanına giriş yapan seyircilerin alandan çıkış yapmaları halinde yeni bilet satın almaları gerekmektedir.• Bilet almak isteyen engelli seyircilerin, info@vwarena.com adresinden mekana ulaşıp rezervasyon oluşturması gerekmektedir.• Etkinlik biletleri sadece organizasyon sahibi tarafından belirlenen resmi satış noktalarından alınmalıdır. Organizatör firma resmi satış noktalarından alınmayan biletlerin sahiplerini etkinlik alanından çıkarma hakkına sahiptir.• Organizatör firma, diğer misafirleri rahatsız eden /edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir.• Etkinlik alanına yanıcı, patlayıcı (deodorant, sprey, parfüm vb. gibi), parlayıcı, kesici ve delici olarak kullanılabilecek her türlü alet ve lazer imleci ile girmek yasaktır.• Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.• Etkinlik süresince ses ve görüntü kaydı yapmak kesinlikle yasaktır. Seyirci, sanatçı yönetimi uygun gördüğü takdirde görsel-işitsel kayıt cihazlarına el konabileceğini kabul eder.• Etkinliğe katılan kişilerin fotoğraf ve video çekimlerinin tanıtım materyallerinde kullanım hakkı Organizatör firmaya ait olup katılımcı, etkinliğe bilet almak suretiyle katılarak bu hakkın kullanılmasını kabul etmektedir.•Yapı Kredi kart sahipleri, Hopi ve Digiturk kullanıcıları %25 indirim fırsatından faydalanabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT