Eric Clapton & Steve Winwood

Tarihler: 13 Haziran 2010 Pazar ~ 13 Haziran 2010 Pazar - Saat: 21:00

Yer: Turkcell Kuruçeşme Arena

Ücret: 1. Kategori: 370,00 TL (Sahne Önü) , 2. Kategori: 265,00 TL (VIP 1 - VIP 3), 3. Kategori: 215,00 TL (VIP 2 - VIP 4) , . Kategori: 99,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve santralistanbul Gişe

Adres: Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme İstanbul Kuruçeşme İstanbul

Telefon: 0212 263 39 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 13, 2010 ~ Haz 13, 2010

DEVLERİN BULUŞMASI!

19 Grammy ödüllü gitar kahramanı Eric Clapton ve rock müzik tarihinin en çarpıcı seslerinden Steve Winwood bir araya geliyor!

13 Haziran 2010 – Pazar günü iki efsane isim ile muhteşem bir canlı performans deneyimi sizleri bekliyor. Biletlerinin bir çoğunun halihazırda tükendiği Avrupa turnesinin son ayağı olan konser 13 Haziran 2010 Pazar günü Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçekleşecek. Biletler 22 Aralık 2009 saat 15:00 dan itibaren Biletix’te satışta!

Winwood Clapton’la arkadaşlığının ilk yılları için “Ben 15, 16 yaşlarındaydım, o ise 18, 19 ve bana ağabeylik yapardı.” diyor. “Beraber müzik dinler, müzik konuşurduk. Arkadaşlığımızın en başlarından beri ağabeylik rolünü üstlendi." Dostlukları pekiştikçe Clapton ve Winwood yanlarına davulcu Ginger Baker ve basçı Rich Grech’i de alarak Blind Faith’i kurdular. 1969 yılında liste başı olan grupla aynı ismi taşıyan tek bir albüm yayınladıktan sonra grubu dağıttılar.

Ama, ne Clapton’ın ne de Winwood’un kariyerinde spotlar ışıltısını kaybetti.

Clapton 19 Grammy Ödülü kazandı ve üç farklı durumda Rock‘n’Roll Hall of Fame’e davet edilmenin onurunu yaşadı; Winwood Yılın Albümü ve Higher Love şarkısıyla En İyi Erkek Vocal Performansı gibi dallarda Grammy aldı. Tekrar bir araya gelme kararı ise Clapton’dan çıktı. Clapton “geçmişte yapılan müziğin güzelliğini ve romantizmini” yeniden yaratmak istiyordu. İkili, Jimi Hendrix’ten (Little Wing), Clapton’tan (Forever Man), JJ Cale’in (Cocaine) Winwood’un Traffic adlı grubundan (Pearly Queen) ve Hendrix’in "Voodoo Chile" ının 16 dakikalik bir versiyonu gibi çaldıkları parçalarla, dinleyicileri rock’n roll’un altın çağlarına geri götürüyorlar ve performanslarını Blind Faith albümünden çaldıkları hitlerle süsleyerek hem eski hem yeni fanlara unutulmaz bir gece yaşatıyorlar.

- Sahne önü ve Normal biletler ayakta düzenindedir.
- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Konser her türlü hava koşulunda gerçekleştirilecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT