Erol Alkan

Tarihler: 09 Mart 2013 Cumartesi ~ 09 Mart 2013 Cumartesi 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Ayakta - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve The Hall gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 9, 2013 ~ Mar 9, 2013
Erol Alkan

Modern Zamanların Fenomen DJ’i Erol Alkan The Hall’da!

Sadece DJ kimliği ile değil, aynı zamanda prodüktör ve plak şirketi sahibi kimliğiyle de birçok başarılı işe imza atmış olan Erol Alkan 9 Mart’ta The Hall’da olacak.

90’ların başlarında Londra’da DJ’lik kariyerine başlamış olan Erol Alkan, 2000’lerin başlarında Kylie Minogue’un “Can’t get you out of my head” ve New Order’ın “Blue Monday” parçalarını mashup haline getirerek müzik camiasında büyük ses getirdi. 2006 yılında Mixmag tarafından yılın DJ’I ünvanına layık görülen Alkan, bugüne kadar Bloc Party, Klaxons, Daft Punk, The Chemical Brothers, MGMT, Digitalism, Scissors Sisters gibi sayısız sanatçının şarkısını remixledi. Londra’da fenomen haline gelmiş Trash ve Bugged Out gecelerine sahiplik yaparak adını duyurmaya devam eden sanatçı, Justice’in “Waters of Nazareth” şarkısına yaptığı remix ile haftalarca listelerin zirvesinde kaldı. Prodüktörlük hünerlerini ise Klaxons, Mystery Jets ve The Long Blondes parçalarıyla kanıtladı. 

Sadece elektronik müzik değil, indie rock müziğe verdiği destek ile de tanınan Erol Alkan, yıllardır BBC 6’de mix programı yapmaya devam ediyor. Kulüplerin ve festivallerin her sene programında istisnasız olarak yer almasını istediği Erol Alkan, 9 Mart’ta The Hall’da sahne alacak. 

Warm up & after : Aslı Köse / Burax



- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.
- Kapı açılış 22:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT