Erol Deran Topluluğu

Tarihler: 31 Ekim 2018 Çarşamba ~ 31 Ekim 2018 Çarşamba 31 Ekim 2018 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: - Tam 35.00 TL İndirimli 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://www.crrkonsersalonu.org/

E Posta: info@crrkonsersalonu.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 31, 2018 ~ Eki 31, 2018
Erol Deran Topluluğu, 31 Ekim'de CRR Konser Salonu'nda sizlerle...

Deran Müzik Topluluğu
Erol Deran: Kanun
Murat Aydemir: Tanbur
Derya Türkan: Kemençe
Volkan Yılmaz: Vey
Volkan Ertem: Viyolonsel
Fahrettin Yarkın: Ritim

Türk Müziğinin yaşayan ustatlarından Kanuni Erol Deran ve sazende heyeti çok özel bir repertuvarla unutulmaz bir konsere imza atacak. Erol Deran1937 yılında Ankara’nın Polatlı ilçesinde doğdu. İstanbullu bir ailenin çocuğu olan Erol Deran, ilk müzik derslerini subay ve bestekâr Burhanettin Deran’dan aldı.

İlk ve orta eğitimini Anadolu’nun çeşitli yörelerinde ve İstanbul’da tamamladı. 1957-1961 Devlet Güzel Sanatlar Akademisi (Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi) Yüksek Dekoratif Sanatlar Bölümü, Sabih Gözen’in Kumaş Desenleri Atölyesi’nden mezun oldu. Akademi’deki eğitimi döneminde Prof. Sabri Berkel ve Prof. Gevher Bozkurt atölyelerinde de çalışmalarda bulundu. Sanatçı, 1957-1961 döneminde İstanbul Radyosu’nda kanun sanatçısı olarak görevini sürdürdü. 1963-1968 yıllarında kanun sanatçılığına Ankara Radyosu’nda devam etti. 1968’de İstanbul’a yerleşti ve İstanbul Radyosu’ndaki görevine yeniden döndü. 1975’de açılan ve 1983’de İ.T.Ü.’ye bağlanan Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’na öğretim görevlisi olarak başladı. 26.01.1988 İ.T.Ü. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Mızraplı Çalgılar Anasanat Dalı Doçentliği’ne ve 20.06.2002 tarihide de profesörlüğe atandı. Erol Deran İ.T.Ü. Türk Musikisi Devlet Konservatuarı’nda Yönetim Kurulu Üyeliği, Enstrüman Yapımı, Ses Eğitimi, Temel Bilimler, Çalgı Eğitimi Bölümleri ve Mızraplı Çalgılar Anasanat Dalı Başkanlığı görevlerini yürütmüştür. Bunların yanında Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Yüksek Lisans ve Sanatta Yeterlik konularında danışmanlık yapmış olup halen devam etmektedir. 2004 yılında buradaki görevinden emekliye ayrıldı ve aynı yıl Haliç Üniversitesi Türk Müziği Konservatuarı’na başladı.

Türkiye’de iki adet Klasik Türk Müziği CD’si ve Yunanistan’da solo CD’si ve Bosphorus Türk Müziği toplu long play çalışması yapmış olup, birçok müzik resitalleri ve konserlere katılmıştır. 

Burhanettin Deran’ın Hayatı ve Besteleri isimli ve“Türk Müziğinde Makamdan Makama Geçkilerden Örnekler”adını taşıyan iki kitap yazmıştır. Müzik profeseri olan sanatçı, Haliç Üniversitesi Konservatuarı’nda öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.  

- Konser başladıktan sonra gelen misafirlerimiz balkon kısmına alınacaktır.- 7 yaş ve üzeri bilete tabidir. 7 yaş altı salona alınmaz.- İndirimli Biletler: Öğrenci, Öğretmen, Basın Kartı Sahipleri, Engelliler, 60 yaş üstü, Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri için geçerlidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT