Erol Evgin-Akustik

Tarihler: 30 Kasım 2017 Perşembe ~ 30 Kasım 2017 Perşembe 30 Kasım 2017 20:30

Yer: ENKA İbrahim Betil Oditoryumu

Ücret: - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sadi Gülçelik Spor Sitesi İstinye Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 276 22 14

Web: http://www.enkasanat.org/

E Posta: enkakultur@enka.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 30, 2017 ~ Kas 30, 2017
Türk pop müziğinin efsane ismi Erol Evgin, dört neslin birlikte söylediği sanat hayatının “Altın Şarkılar” ını Erol Evgin - Akustik konserinde seslendirecek.

Popüler müziğin radyolarda ‘Türk Hafif Müziği’ olarak anons edildiği yılların parıldayan isimlerindendi Erol Evgin. O nostaljik mirası halen koruyan ve sevenlerine aynı heyecanla seslenmeyi başaran kıymetli bir isim... Üstelik herkes kabul eder ki sahnedeki tavırları, jestleri ve ışıl ışıl gülümsemesiyle kült sıfatını hak eden, müstesna bir karakterdir kendisi... Yalnızca şarkılarıyla değil, esprileri, fıkraları ve nükteleriyle de seyircisinin gönlünü çalmayı bilir. Erol Evgin bugüne dek yüzlerce şarkıya imza attı, binlercesini yorumladı, yüzü aşkın sanat ödülünün sahibi oldu. Müzikaller, televizyon programları, sinema filmleri ve binlerce konserle uzunca bir döneme damgasını vurdu... Dile kolay, 48 yıldır sahnelerimizde Erol Evgin. Şimdiyse Oditoryum sahnesinde çok özel bir konsere hazırlanıyor: ‘Altın Şarkılar’. Erol Evgin’in akustik topluluğu ile sahne alacağı konserde dört neslin severek dinlediği şarkılar hep bir ağızdan söylenecek. Nostalji sevenlerin unutulmaz anlar yaşayacağı bu muhteşem konser için yerinizi şimdiden ayırtmayı unutmayın.

“Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.”

-Tüm fiyat kategorilerinde ve bloklarda satılabilir bilet olmayabilir.   -Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun gördüğü yerlerin biletini satma hakkına sahiptir.-Oturma planında yer alan sahne içi alanı etkinliğe göre değişiklik göstermektedir.-Sahne içi alanında organizasyon şirketi  yerlerin müsait olma durumuna göre seyircilere yer numarası sağlayacaktır. Bu alandaki hangi yerlerin satışta olduğu hakkını organizatör şirket saklı tutar.-6 yaşından küçükler etkinliğe alınmamaktadır. 6 yaş ve üzeri bilete tabidir

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT