Erol Evgin

Tarihler: 05 Şubat 2022 Cumartesi ~ 05 Şubat 2022 Cumartesi 05 Şubat 2022 20:00

Yer: Kaya İzmir Thermal & Convention

Ücret: Ön Satış Bilet Fiyatları - (Kişi Başı) Gold Masa - 1750.00 TL Lacivert Masa - 1500.00 TL Kırmızı Masa - 1250.00 TL Mavi Masa - 1000.00 TL Yeşil Masa - 850.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 5, 2022 ~ Şub 5, 2022
Erol Evgin ile müziğin ve birbirinden lezzetli yemeklerin iç içe olduğu ve eski gazinolarda olduğu gibi oturmalı masa düzeninde hazırlanacak bu keyifli gecede sevilen şarkıları ve harika sahnesiyle KerkiSolfej organizasyonu ile Kaya İzmir Thermal & Convention'da sizlerle olacak.

Gala Yemeği İçeriği;

ORDÖVR TABAĞI
Ezine Beyaz Peynir, Bergama Tulum Peyniri, Naneli Haydari, Patlıcan Salatası, Kuru Cacık, Hardallı Patates Salatası, Dereotlu Fava, Nar Ekşili Kısır, Domates-Salatalık Söğüş, Limon

ARA SICAK
Maşa Servisi ile Mevsim Sebzeli Lazanya Sarma (Fesleğenli Domates Sos Eşliğinde)

ANA YEMEK
Dana Sufle (Patlıcan Beğendi ve Balkabaklı Gravy Sos Eşliğinde)

TATLI
Vanilyalı Parfe (Çikolotalı sos eşliğinde)

Dikkat! Biletlerinizi satın aldıktan sonra 0850 222 20 50 numarasını arayıp masa rezervasyonu yaptırmanız gerekmektedir.

- Etkinlik alanına gelirken Aşı Kartı (çift doz) veya en geç 48 saat öncesinden yapılmış PCR test sonucunuzu yanınızda bulundurmanızı rica ederiz. Aşı Kartı veya PCR sonucu olmayan misafirlerimiz etkinlik alanına kabul edilemeyecektir. Uygulanacak kuralların detaylarına "Coronavirüs-Covid-19-Hakkında-Bilgilendirme" sayfasından ulaşabilirsiniz.- Grup indirimi için 0850 205 10 20 telefonu aramanız veya biletofis@kerkisolfej.com adresine mail atmanız gerekmektedir.- Etkinlik girişinde HES kodu sorgulaması yapılır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir.- Etkinlik girişinde Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden, HES kodu sorgulaması yapılacaktır. Etkinliğe katılacak misafirlerin, mekana gelmeden önce, Hayat Eve Sığar uygulamasını indirip HES kodu alması gerekmektedir. İlgili uygulamanın “HES Kodu sorgula” bölümünden "riskli değildir" sonucu çıktığı durumda etkinliğe giriş yapılabilir.- Bilet satın aldıktan sonra 0850 222 20 50 numarayı arayıp rezervasyon yaptırmanız gerekmektedir.- MASA düzeni etkinlik günü Organizatör tarafından gerçekleşecektir.- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve-veya babasının refakatinde katılabilirler.- Etkinlik kapı açılış saati 20:00, etkinlik başlangıç saati 21:00'dir. - Etkinlik başlangıç saatinden en az 1 saat önce biletle birlikte etkinliğin kapısında olacak şekilde hazır olunması gerekmektedir.- Misafirlerin belirtilen oturma düzenine uyması zorunludur. Etkinlik boyunca belirlenen koltuklarda oturulması gerekmektedir. - Konser boyunca ses ve görüntü kaydı yapılacaktır. Organizatör ve sanatçı daha sonra bu görüntüleri katılımcılardan herhangi bir onay almaksızın kullanma hakkına sahiptir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Organizasyon firması, diğer misafirleri rahatsız eden/edecek nitelikte, uygun görmediği kişileri etkinlik için bilet bedelini iade etmek koşuluyla, etkinlik mekanına kişiyi almama hakkına sahiptir. - Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır. - Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Satın alınan biletlerde iptal, iade ve değişiklik yapılmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT