Erol Evgin

Tarihler: 31 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 31 Mayıs 2017 Çarşamba 02 Haziran 2017 21:00

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 112.00 TL 2. Kategori - 89.50 TL 3. Kategori - 67.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 31, 2017 ~ May 31, 2017
Türk pop müziğinin duayenlerinden Erol Evgin, unutulmaz şarkılarını 2 Haziran'da İş Sanat Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde Alzheimer Vakfı için söyleyecek.

Organizasyondan elde edilecek tüm gelirin Alzheimer Vakfı için kullanılacağı bu özel gecede Erol Evgin’e, özel orkestrası eşlik edecek.

Alzheimer Vakfı’nın Amacı
25 Mart 2000 yılında dört öğretim üyesi ve iki gönüllü tarafından kurulan Alzheimer Vakfı’nın amacı; hastaların ve yakınlarının kendi kendilerine yardım için zemin hazırlanması, daha iyi bilgilenme ve bakım sağlanması, bu konularda ki bilimsel çalışmaların arttırılması ve desteklenmesidir. Bu amaçla toplumsal bilinci geliştirici, hasta yakınlarının yaşam kalitesini arttırıcı, hastaların bakım olanaklarını iyileştirici, mevcut bilimsel verileri geliştirici çalışmalar yapan Alzheimer Vakfı,  bu çalışmalarını ulusal ve uluslararası kurumlarla işbirliği içinde yürütmektedir. 

Alzheimer Vakfı’nın Faaliyetleri
Alzheimer hastalarının ve diğer bunamaların teşhis, tedavi, bakım ve rehabilitasyonu ile ilgili programları, bu programların uygulama ve tanıtımını yapmakta olan Alzheimer Vakfı, amacına ulaşmak için;

- Alzheimer hastalığı ve diğer demansların teşhis, tedavi, rehabilitasyon ve bakımları için hastane, dispanser, poliklinik, merkez, laboratuvar, bakım evi gibi müesseseleri kurmayı ve işletmeyi hedeflemektedir.
- Vakıf amaçları doğrultusunda hizmet vermek için gerekli taşınır, taşınmaz malları bağış ya da satın alma yoluyla temin etmektedir. Alzheimer Vakfı,  bir bakım evi modelini kurmak için büyük çabalar içindedir. 
- Vakıf, Alzheimer hastalığı ve diğer demansların toplum tarafından tanınması, toplumun bu konuda bilinçlendirilmesi için uğraşmaktadır. Bu amaç doğrultusunda gerekli kuruluşlarla işbirliği yapıp; geziler, konserler, kampanyalar, geceler, yemekler gibi sosyal faaliyetler tertipleyerek, hastalığın daha geniş kitleler tarafından tanınmasına çalışmaktadır. 
- Vakfımız, hasta ve hasta ailesi ile teşhis, tedavi birimleri arasında işbirliğini düzenlemekte, bilgi alışverişini geliştirmeye çalmaktadır. Hasta yakını destek grupları haftalık programlar şeklinde organize edilmekte olup,  psikologlar ve hekimler bu programlarda eğitim vermektedir. Vakıf Türkiye’deki üyelerin, hasta yakınlarının sorunlarını ve deneyimlerini paylaşmak amaçlı dergiler, broşürler, kitapçıklar bastırmaktadır.
- Gönüllüler ve hasta yakınlarından oluşan Alzheimer Vakfı’nın, sosyal komitesinde hastaların ve yakınlarının yaşamını kolaylaştırıcı ve vakfa gelir getirici etkinlikleri planlamaya devam edilmektedir. 
- Vakıf Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri, çalışmaları ile ilgili olarak herhangi bir ücret almamaktadırlar.

Prof. Dr. Engin Eker
Alzheimer Vakfı Başkanı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT