Escarteen Sisters (İspanya) - Keman

Tarihler: 17 Temmuz 2019 Çarşamba ~ 17 Temmuz 2019 Çarşamba 17 Temmuz 2019 20:30

Yer: Gümüşlük Festival Merkezi

Ücret: Numarasız - Tam : 50.00 TL - Öğrenci : 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 17, 2019 ~ Tem 17, 2019
Bodrum Klasik Müzik Derneği tarafından düzenlenen Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, 16. yılında müzikseverlerin karşısına yine dopdolu bir programla çıkmaya hazırlanıyor.

17 Temmuz/July  - Escarteen Sisters (İspanya/Spain) 
Flavia Escarteen (Vokal/Vocals & Viyolonsel/Cello)
Laia Escarteen (Vokal/Vocals & Keman/Violin)

Escarteen Sisters
Escarteen kardeşler, Flavia ve Laia iki kişi olmalarına rağmen; iki vokal, viyolonsel ve kemandan oluşan bir yaylıçalgılar dörtlüsü etkisine sahiptir. İspanya’nın Penedès bölgesinde, üzüm bağlarının arasında bir çiftlik evinde büyüdüler. Eserleri bu sessizlik içerisinde ortaya çıktı. 

Flavia, viyolonselci ve vokalist; Amat Santacana, Natalie Haas ve Mike Block’un öğrencisi. Laia, vokalist, kemancı ve perküsyoncu; Celestial Alias ve Carme Canela, Apel·les Carod, Pere Nolasc ve Oriol Saña’nın öğrencisi. Yakın zamanda Liceu Konservatuvarı’ndan mezun olacak. 

İkili müziğe, büyüdükleri yerden çok uzakta Belçika’da yaşayan büyükbabaları için şarkı besteleyerek başladı. Müzikleriyle coğrafi mesafeleri kısaltmak ve böylece bir yakınlık yaratmak isteyen Escarteen Kardeşler, Katalonya bölgesinde gerçekleşen çeşitli festivallere katıldılar. Ayrıca Avrupa turları ve konserler düzenlediler: Aphonia, Undàrius, Altacústic, EVA ve Vilafest bunlardan birkaçı. “Akustik Müzik Yarışması 2016”da birincilik ve Halk Ödülü kazandılar. Daha sonra kitlesel fonlama kuruluşu Verkami’nin desteği ile ilk albümlerini kaydettiler. Albüm, halk müziği, pop ve cazdan etkilenerek yapılan samimi bir koleksiyon. Şarkılar, Katalanca, İngilizce, İspanyolca ve Hollandaca.

- 6 Yaşından küçükler etkinlik mekanına alınmayacaktır. 6 Yaş ve üzeri bilete tabidir. - Kayıp veya unutulan biletler için yeniden basım / teslimat yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına giriş esnasında biletinizi ibraz etmeniz zorunludur.- İade veya değişiklik yapılmayacaktır. Etkinlik mekanına profesyonel ses ve görüntü kayıt cihazları alınmayacaktır. - Etkinlik mekanına yiyecek – içecek alınmayacaktır. - Hızlı Bilet - PDF Bilet uygulaması vardır. Etkinlik mekanına gelmeden önce biletlerinizi yazdırmayı ve kapıda ibraz etmeyi unutmayınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT