Eski 45`liklerden Günümüze Türkçe Parti

Tarihler: 12 Şubat 2010 Cuma ~ 12 Şubat 2010 Cuma - Saat: 21:30

Yer: Studio Live Technik

Ücret: Tam: 15,00 TL, Öğrenci: 10,00 TL

Adres: İstiklal Cad. Atıf Yılmaz Sok. No:17/A Taksim, Beyoğlu Adalar İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2010 ~ Şub 12, 2010
Issız Adam`la yeniden kulaklarımıza yerleşen Ayla Dikmen, Semiramis Pekkan, Hümeyra ve Sibel Egemen ile popüler müzik tarihimizin çok özel sesleri Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Erkin Koray, Barış Manço, Gökben, Seyyal Taner, Erol Evgin, Nükhet Duru, Tanju Okan ve daha pek çok isim, hafızalara kazınan şarkıları ve çok sevilen plaklarıyla sizin için hazırlanan özel görüntüler eşliğinde bu partide kulaklarımızda olacak!

İster yetmişli yıllardan Ajda Pekkan, Füsun Önal, Ayla Dikmen, Nil Burak, Semiramis Pekkan, Nil Burak, Cici Kızlar ve Yeliz klasikleri, ister 80`li yıllardan Sezen Aksu, M.F.Ö, Erkin Koray ve Nilüfer klasikleri, ve 90`lı yıllarda patlayan Türkçe Pop`un en sevilen örnekleriyle Kenan Doğulu, Burak Kut, Mustafa Sandal, Zerrin Özer, Serdar Ortaç, Mirkelam, Tarkan, Yaşar ..

Gecenin ilerleyen saatlerindeyse Bengü, Gripin, Demet Akalın, Emre Aydın, Teoman, Nev, Murat Boz, Yalın, Gülşen, Şebnem Ferah, Feridun Düzağaç, Ferhat Göçer, Hande Yener, Murat Dalkılıç, Sıla, Duman ve daha fazlası 12 Şubat Cuma akşamı Studio Live Technik`te olacak ve gelenler sabahın ilk ışıklarına kadar bu coşkuyu yaşayacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT