Esra Kayıkçı

Esra Kayıkçı

Tarihler: 11 Mayıs 2016 Çarşamba ~ 11 Mayıs 2016 Çarşamba 11 Mayıs 2016 21:00

Yer: Zorlu Performans Sanatları Merkezi-Stüdyo

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 15.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2016 ~ May 11, 2016
Esra Kayıkçı ilk solo albümü "Bozgun Hatıra" lansman gecesinde müzikseverlere masalsı bir yolculuk vadediyor.

Pop, Rock ve Swing tonları arasında dinamik geçişlere sahip albüm; renkli altyapısını caz çatısı altında kurguluyor. "Bozgun Hatıra" kentli insanın iç yolculuğu, yorgunluğu ve umudunun aşk temasında birleştiği müzikal bir öyküleme olarak karşımıza çıkıyor.

Sözlerini Mehmet Karadağ ile birlikte yazdığı, kendi bestelerinden oluşan albüm 9 parçadan oluşuyor. Albümün aranjörlüğünü ve müzik direktörlüğünü Ercüment Orkut'un üstlendiği albüm, 2016 yılının Şubat ayında piyasaya çıkması beklenen albüm Babajım İstanbul Studios & Mastering ve ENC Music & Production Stüdyoları'nda kaydedilmiştir. Ediz Hafızoğlu, Volkan Hürsever, İmer Demirer, Engin Recepoğulları, Cenk Erdoğan, Bulut Gülen, Seçil Kuran, Eylül Biçer gibi birbirinden değerli müzisyenlerden oluşan bir sanatçı grubu albümde Esra Kayıkçı'ya eşlik etti.

Esra Kayıkçı, 1999 yılında müzik teorisi ve gitar eğitimine başladı. 2002-2006 yılları arasında Trakya Üniversitesi Arkeoloji bölümünde okudu. 2003-2006 yılları arasında İzmir'in Bergama ilçesinde bulunan Allianoi kurtarma kazısında görev aldı. 2008 yılında Allianoi'nin sular altında kalmaması için sözleri Nilay Yılmaz'a, müziği kendisine ait olan Su Perisi Şarkısı'nı besteledi. Su Perisi Şarkısı, Allianoi'ye mektuplar adlı kitapla birlikte cd olarak yayınlandı. Elif Çağlar ile caz vokal çalıştı. Sheila Jordan ve Mark Murphy gibi büyük isimlerin workshop'larına katıldı. 2011 yılında Akbank'ın düzenlediği "Jamzz" adlı yarışmada yarı finale kaldı. 2013 yılında Anadolu Üniversitesi 11. Amatör Caz Müzisyenleri Festivali'nde sahne aldı.

- 8 yaş altı etkinliğe alınmamaktadır. 8 yaş ve üstü bilete tabidir.- Etkinlik başladıktan sonra salona seyirci alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT