Esra Zeynep Yücel

Tarihler: 24 Ekim 2019 Perşembe ~ 24 Ekim 2019 Perşembe 24 Ekim 2019 21:00

Yer: Zorlu PSM - Touché

Ücret: - 121.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Levazım Mahallesi, Koru Sokağı No:2 Beşiktaş İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 24, 2019 ~ Eki 24, 2019
Esra Zeynep Yücel 24 Ekim’de touché’de!

Stanford Jazz Akademisi'ne kabul edilen müzisyenlerden Esra Zeynep Yücel, Jazz Akademisi'ndeki eğitimi boyunca Madeline Eastman, Kate McGary ve Lisa Fisher gibi değerli isimlerle çalışmıştır. 2019 yılında Washington DC'de, Amerikalı değerli müzisyenlerle, Lena Seikaly'nin prodüktörlüğünde ‘Dear Frank’ adlı albümünü kaydedip yayınlamıştır. New England Conservatory’ndeki Jazz bölümünün başında yer alan Domimique Eade ile de çalışmalarını sürdürmektedir.

24 Ekim'de touché sahnesinde Esra Zeynep Yücel’e Türkiye’nin önde gelen Jazz müzisyenlerinden piyano'da Kaan Bıyıkoğlu, kontrbas'da Ozan Musluoğlu, trompet’te Efe Gazi ve davul'da Fırtına Kral eşlik edecekler.

Kapı Açılış 19:30
EtkinliK Başlangıç 21:00

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe sadece kendi anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Belirtilen saat etkinlik başlangıç saatidir.- Mekan etkinlik alanı ve etkinlik saatinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Mekan, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Etkinlik mekanına yiyecek ve içecek sokmak yasaktır.- Etkinlik mekanına kamera ve fotoğraf makinası sokmak yasaktır.- Etkinliğin türüne göre sessiz olunması ve telefonların kapalı/sessiz konumda tutulması gerekebilir.- Yemek servisi hafta içi 20:30, hafta sonu 21:00’da bitmektedir.- Mekanda masa ve bistro seçeneği vardır.- Masalar paylaşımlı oturma düzenine sahiptir-aynı masayı başka bir izleyiciyle paylaşmak olasıdır.- Loca veya yemek rezervasyonu için lütfen 0212 924 01 28’i arayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT