Everything Everything

Everything Everything

Tarihler: 21 Nisan 2018 Cumartesi ~ 21 Nisan 2018 Cumartesi 21 Nisan 2018 22:30

Yer: Salon İKSV

Ücret: Ayakta Tam - 78.50 TL Ayakta Öğrenci - 61.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Nejat Eczacıbaşı Binası Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane 34433 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 07 00

Web: http://www.saloniksv.com

E Posta: info@saloniksv.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 21, 2018 ~ Nis 21, 2018
Manchesterlı math-rock, deneysel pop grubu Everything Everything, 21 Nisan'da Salon İKSV'de!

Gitar çalan birkaç beyaz Manchesterlı’dan bekleneni yapmamak üzere 2000’lerin sonuna doğru kuruldu. 2010’da ilk albüm ‘Man Alive’ yayımlandı, bu albümle girmedik liste, iyi övgü almadık yayın bırakmadılar, PJ Harvey gibi bir ağır topa kaptırmasalardı 2011 Mercury ödülünü de evlerine götüreceklerdi. Bu albümün rüzgârıyla 2012 sonunda Snow Patrol ve Muse ile turladılar. 2013’te yayımladıkları ikinci albüm ‘Arc’ ile özgün soundlarındaki yetkinliklerini kanıtladılar. Bu albümün ardından uzun bir vaktini evde haberleri izleyerek geçiren grubun sesi yüzü Jonathan Higgs’in dünyanın kötü gidişatına dair yazdığı sözlerden oluşan üçüncü albüm ‘Get to Heaven’ 2015’te yayımlandı. 

Higgs’in “korku incili” olarak tanımladığı albüm, anlattıklarının aksine birbirinden dinamik “Distant Past”, “No Reptiles” gibi şarkılarla bezeliydi. 2017 yazında yayımlanan son albümleri ‘A Fewer Dream’, erken dönem Warp Records sanatçıları Autechre, Aphex Twin, Boards of Canada’dan aldıkları ilhamlarıyla türler terazisinde elektronik kefede ağır bastılar. Her dört albümle de yıldızlı pekiyi iğnesini yakasına takan grup, 2013’te son Rock’n Coke ve 2015’te One Love festivalleriyle İstanbullu izleyicisiyle de tanıştı.

Radiohead ve The Beatles gibi ağabeyleri kadar Destiny’s Child ve R. Kelly’yi de ilham aldıkları isimler arasında saymaktan çekinmiyorlar. Higgs’in falsetto vokalleri ve sürekli yeni sesler denemeleriyle 2010’un ilk yarısında parlayıp hızlıca sönen indie-rock grupları arasından rahatlıkla sıyrıldılar. Üç yıl aradan sonra, İstanbullu hayranlarıyla kavuşmak üzere, ilk defa Salon’dalar.

EE’nin peşine takılın, böylece günün ve yeni müziğin sesinden hiç mahrum kalmayacaksınız.

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- Bu etkinlikte 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı izleyiciler etkinlik alanına alınmayacaktır.- Öğrenci biletleri yalnızca İKSV Ana Gişe’den satın alınabilir- Öğrenciler kapıda biletleri ile birlikte öğrenci kimliklerini göstermek zorundadır. Belgesi olmayan öğrenci bileti sahiplerine tam ve öğrenci biletleri arasındaki fark tutarında bilet kesilecektir.- Etkinlik alanına dışarıdan yiyecek-içecek getirilmesi yasaktır.- Etkinlikte fotoğraf ve video çekimi yasaktır. İzleyicilerimizin profesyonel fotoğraf makinelerini yanlarında getirmemelerini rica ederiz.- Her ayrı Salon İKSV etkinliği için Siyah, Beyaz ve Kırmızı Lale üyeleri iki (2), Sarı Lale ve Mavi Lale üyelerimiz bir (1) adet bilet için indirim alabilirler.- Aynı etkinlik için bir kişinin alabileceği maksimum bilet 6 adettir. - Elde olmayan nedenlerden ötürü programda değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, programda bir değişiklik yapılmadığı sürece iade edilmez.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT