Evrencan Gündüz

Evrencan Gündüz

Tarihler: 25 Şubat 2018 Pazar ~ 25 Şubat 2018 Pazar 17:00

Yer: Tepe Nautilus

Adres: Fatih Cad. No: 1 Acıbadem Kadıköy - Istanbul Kadıköy İstanbul

Telefon: 0 (216) 339 39 29

Faks: 0 (216) 339 39 20

Web: http://www.tepenautilus.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 25, 2018 ~ Şub 25, 2018

Tepe Nautilus, İstanbul’un tam kalbinde misafirlerine müzik ziyafeti sunmaya devam ediyor. “Tepe Nautilus Akustik” programları kapsamında 25 Şubat, pazar günü özel bir repertuar ile Tepe Nautilus ziyaretçileri Evrencan Gündüz ile buluşuyor.

13 yaşındayken Blues müziğine duymaya başladığı hayranlık ile yaptığı müziğin tarzını bu yönde şekillendiren Evrencan Gündüz, beste ve albüm çalışmaları ile dünyanın en iyi jazz ve blues müzisyenlerinden biri olmayı amaçlıyor. 2017’de çıkardığı “Evrencan ve Uzaylılar” isimli albümüyle büyük başarı yakalayan Evrencan Gündüz akustik performansı ile 25 Şubat Pazar günü saat 17.00’da Tepe Nautilus ziyaretçileri ile buluşuyor.

Tepe Nautilus kuruluşunun 15. yılına özel başlattığı “Tepe Nautilus Akustik” projesine 2018’de de hız kesmeden devam ediyor. Bugüne kadar Pamela, Mehmet Erdem, Mabel Matiz ile Emre Kınay & Borak Öztoprak’ı ağırlayan Tepe Nautilus’ta Evrencan Gündüz’ün ardından yeni isimler hayranlarıyla buluşmaya devam edecek.

Tepe Nautilus, tüm ziyaretçilerini ücretsiz gerçekleşecek Tepe Nautilus Akustik Evrencan Gündüz konserine davet eder.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT