Ezel Salık

Tarihler: 22 Kasım 2015 Pazar ~ 22 Kasım 2015 Pazar 22:00

Yer: Mask Live Music Club

Ücret: 23.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi Bekar Sokak No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 12 38 - 0530 766 99 78

Web: http://http://www.masklive.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 22, 2015 ~ Kas 22, 2015

Ezel Salık, 22 Kasım'da Mask Live Music Club sahnesinde sizlerle buluşacak.

Oyuncu Ezel Salık, “Kokunu Bırak” adlı maxi single’ıyla müzik dünyasına “merhaba” dedi. Biri hareketli ikisi slow toplam üç aşk şarkısından oluşan “Kokunu Bırak”, yıllarını ve gönlünü müziğe adamış olan Ezel Salık’ın, güçlü sesi ve kalbe dokunan yorumuyla Türk popunda kendine kalıcı bir yer açacağının habercisi.

Aspendos ANSA Müzik’in prodüktörlüğünde hazırlanan ve Seyhan Müzik tarafından dağıtılan “Kokunu Bırak”, ayrılık ve özlem gibi, aşkın en yüksek, en şiddetli süreçlerini anlatan şarkılardan oluşuyor. 

Şarkıların ilk ikisi, söz ve müzikleri Aziz Certel’e ait olan “Kokunu Bırak” ve “Çekemem”. Üçüncü şarkı ise söz ve müziği Orhan Karaman’a ait olan ve “Doktorlar” dizisinden hatırlayacağımız “Perişan Oldum”. 

Şarkıların aranjeleri Ajda Pekkan, Nükhet Duru, Yaşar, Candan Erçetin, Sibel Tüzün, Demet Sağıroğlu gibi birçok ünlü ismin albüm aranjelerini yapan Tansel Doğanay’a ait.

“Kokunu Bırak”ta Ezel Salık’a Ud' ta Mustafa İpekçioğlu, Klasik Gitar’da Özgür Şahin, Elektro Gitar’da Tamer Özkan, Akustik ve Klasik Gitar’da Mehmet Yöntem ve Kempu Yaylı Grubu eşlik etti.

Ezel Salık’ın ilk video klibi, albüme adını da veren “Kokunu Bırak” adlı şarkıya çekildi. Sarıyer’de tarihi bir köşkte Serdar Gözelekli yönetmenliğinde çekilen klipte sanatçıya manken, model ve oyuncu olan Ali Vurkaya eşlik etti. 

Ezel Salık
Ankara'da dünyaya gelen Ezel Salık, ilkokula babasının mesleği gereği Diyarbakır ve Ankara'da devam etti. İlk konserini de ortaokul yıllarında verdi. Ailesinin karşı çıkmasına rağmen aynı yıllarda halk oyunları, oyunculuk ve müzikle ilgilendi. Lise yıllarında aldığı şan eğitimi müzik kariyerinin başlangıcı oldu. 

Şan eğitimini sürdürürken, 10 yıl boyunca profesyonel olarak Türkiye genelinde bir çok yerde sahne aldı. Aynı yıllarda, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde okudu.

2003-2006 yılları arasında TRT Ankara Televizyonu’nda, “Gençlerle” adlı programda solist olarak yer aldı. Ankara Radyo ve Televizyonu’nda birçok program yaptı. 

Uzun yıllar Ankara'da yaşayan Ezel Salık, 2009 yılında müzik ve oyunculuk kariyerine İstanbul'da devam etmeye karar verdi. 

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldığı dönemin en başarılı öğrencilerinden birisi oldu. Can Gürzap Dialog Anlatım İletişim Merkezi’nde profesyonel oyunculuk ve diksiyon eğitimini başarı ile tamamladı. Usta tiyatrocu Levend Ökdem’den oyunculuk dersleri de aldı.

İstanbul Devlet Tiyatrolarında Levent Niş yönetiminde ki 'Çocuktan Al Haberi' adlı müzikli çocuk oyununda ve Zafer Kaya Okay yönetiminde ki 'Açıl Kafam Açıl' adlı müzikli büyük oyununda oynadı.

Ezel Salık, Özel tiyatrolarda kendi yazdığı oyunların yanısıra (Evcilik oyunu', 'Bir Şiirdir İstanbul’, 'Alıştık Artık',' Geldik Niye gidiyoruz, 'Ortaya Karışık', 'Unut Beni', 'Deli küpeli', Saz olsun Söz olsun' 'Sözün Bittiği Yer','Çarşamba', Çanakkale' gibi oyunları tiyatro severler ile buluşturdu.

Ezel Salık bir çok kısa film, dizi ve reklamda yer aldı. Ekranlardan da tanıdığımız Ezel Salık halen oyunculuğa devam etmektedir.2007 yılında Doğan Medya Grubu’nun (Radyo D) düzenlemiş olduğu Ses ve Beste Yarışması’nda Perişan Oldum adlı şarkısıyla hem ses hem de beste dalında 2’nci oldu. “Jüri Özel Ödülü” ile ödüllendirildi. 

Solist olarak çalıştığı askeri birliklerden sayısız onur plaketi aldı. Halen solist olarak çalışan Ezel Salık,
• Ankara’da yer alan tüm orduevleri ve askeri birliklerde Armoni Mızıkası ile
• Hilton Ankara, Sheraton Ankara, Dedeman Ankara vb. otellerde,
• Ankara’da Jazz Time, Kırmızı, City Voice, Salata vb. eğlence mekânlarında,
• TRT FM Akşamola Programı’nda Orkestra Solisti olarak
• TRT ANKARA Gençlerle Programı’nda Orkestra Solisti olarak
• İstanbul'da Kalender Orduevi ve Harbiye Orduevinde,  Gamsız Meyhane'de 
• Etiler Zahide'de canlı performans sergiledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT