Ezgi Aktan & Gözde Öney

Tarihler: 21 Aralık 2017 Perşembe ~ 21 Aralık 2017 Perşembe 21 Aralık 2017 21:30

Yer: KadıköySahne

Ücret: - 39.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 21, 2017 ~ Ara 21, 2017
Ezgi Aktan ve Gözde Öney, 21 Aralık'ta KadıköySahne'de sizlerle...


Ezgi Aktan
Saat: 22:30

İlk albümü “İyi ki” ile müzikseverlere merhaba diyen Ezgi Aktan kendine yarattığı dünyada birçok dinleyicisini misafir etmişti. Misafirlerinin değimiyle “Umut sesli kadın” hemen ertesi yıl yayımladığı ikinci albümü “Gece” ile yeni dünyalara yelken açıyor. Ezgi Aktan yeni albümünde neşe dozunu düşürmüş gözükse de sesiyle dinleyenleri büyülemeye ve onlara umut saçmaya devam ediyor. Konserlerinde İyi ki ve Gece'den şarkılarının yanı sıra Moğollar, Pinhani, Bülent Ortaçgil gibi müzisyenlerin şarkılarının yeniden yorumlarına da yer veren müzisyen 21 Aralık Perşembe akşamı Kadıköy Sahne'de...

Gözde Öney
Saat: 21:30

Gözde Öney ilk albümü "İki Gölge"yle müzik severleri kendi zengin müzik yolculuğuna davet ediyor. Sözleri ve müziği Öney'e ait 10 şarkıdan oluşan albüm; sanatçının uzun bir zamana yayılan, farklı kaynaklardan beslenen müzik geçmişini duru, kendine has bir söz-müzik ortaklığında birleştirmeyi başaran tarzını yansıtıyor.  Hassas kulakların, ses verdiği çok sayıda reklam müziğinden ayırt edebileceği Gözde Öney, farklı türlerden sanatçılara yaptığı vokallerle belirli bir müzik kitlesine ulaşmayı başardı. 2016'daki Sofar performansında söylediği, albümde de yer alan "Kavga" şarkısı kısa sürede büyük beğeni topladı.  Öney'in sesinin kendine has, yalın ama güçlü doğası ve şarkıların müzikal kalitesi "İki Gölge"nin en özel yanları. Albümdeki derin, gerçek, kimi zaman soru soran, kimi zaman ise bilgece cevaplar veren şarkı sözleri ise, müzik severlere melodiyle hayatı, notayla duyguyu buluşturmayı başarmış olan bir şarkı yazarının müjdesini veriyor.

Temmuz 2016'da Harems Stüdyoları'nda, çok değerli müzisyenlerin katkılarıyla kaydedilen albümün prodüktörlüğünü ve sekiz şarkının düzenlemesini Efe Demiral üstlendi. İki şarkının düzenlemesi ise Okay Aynur, Canay Cengen ve Koray Candemir imzası taşıyor.  Albümdeki şarkıların tümünün söz ve müziklerini yazan Öney'e üç şarkıda üç değerli isim katıldı. Koray Candemir, müziğini Öney'le birlikte yaptığı "Düşüş"te sesiyle de yer alırken, "Hayat İzleri" adlı şarkının sözleri Gözde Öney-Ayşe Saran birlikteliğinin ürünü. "Tik Tak" adlı şarkının müziğinde ise Öney'in yanı sıra Okay Aynur'un adını görüyoruz. Albümün fotoğraflarını yetenekli fotoğraf sanatçısı Begüm Koçum çekti. Kapak tasarımı ve her şarkı için özel olarak hazırlanan illüstrasyonlar ise genç sanatçı Eren Caner Polat’a ait. Gözde Öney, "İki Gölge" için şunları söylüyor: 

“'İki Gölge', müzikle var oluşumun bu zamana kadarki en heyecanlı serüveni. İçimdeki dünyalara açıldığım, dünyamı paylaştığım bir yolculuk. Naif, kırgın, mutlu, hüzünlü hatıraların dile gelişi, veda edişi. Bana ve bize, hepimize ait hisleri kendi penceremden anlatmak, aktarmaktır niyetim. Yeni yolculuklara, hep birlikte, sevgiyle...” İki Gölge, kendi kuşağının hem en özel seslerinden hem de şarkı yazarlarından birinin, kulaklarımızda ve kalbimizde hep kalacağı belli olan özen dolu ilk imzası...


- 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT