Ezgi Aktan

Tarihler: 06 Mayıs 2022 Cuma ~ 06 Mayıs 2022 Cuma 06 Mayıs 2022 20:00

Yer: KadıköySahne

Ücret: Genel Giriş Çift Kişilik: 134.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 6, 2022 ~ May 6, 2022
Umut sesli kadın Ezgi Aktan 6 Mayıs Cuma akşamı KadıköySahne’de!

2006 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi İktisat Bölümü’nde okumaya başlayan Ezgi Aktan, aynı yıl Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü’nün Müzik Birimi’nde etnik müzik üzerine çalışmalara başlamıştır. Dört yıl boyunca farklı dil ve formlarda şarkılar söylemeyi denerken aynı zamanda müzik teorisi derslerine katılmış ve özellikle Rum/Balkan müzikleri üzerine çalışmıştır. Ayrıca eski rembetiko taş plak kayıtlarını baz alarak sesini ve gırtlağını o yönde geliştirmek üzerine yoğunlaşmıştır.

Yine aynı yıllarda ilk stüdyo deneyimlerini Gayda İstanbul, Kardeş Türküler (Çocuk Haklı albümü) ve Ayşenur Kolivar’ın albümlerinde yapmış olduğu geri vokallerle edinmiş ve bu sanatçılara çeşitli konserlerde geri vokalist olarak eşlik etmiştir. 2010 yılında bir araştırma şirketinde ‘beyaz yakalı’ hayatının başlamasıyla sahneye bir süre ara verse de çeşitli reklam jingle’ları seslendirmiştir. Bu süreç Ezgi Aktan için gerçekten ne istediğini bulmaya çalışma, müzikle ilişkisini daha sağlam ve daha öznel bir zemine oturtma anlamında büyük önem taşımaktadır, kendi şarkılarını yazmaya da bu dönemde başlamıştır.

2016’da tamamı kendi şarkılarından oluşan ve ilk solo albümü olan İyi ki’yi Ada Müzik etiketiyle yayınlamış ve Salon İKSV, Hayal Kahvesi Beyoğlu, Bronx Pi, Kadıköy Sahne gibi çeşitli konser mekanlarında çok sayıda konser vermiştir. Akabinde 2017 yılında yine kendi şarkılarından oluşan ikinci albümü Gece’yi yayınlayan Ezgi Aktan; ikinci albümünün akabinde İstanbul’daki konser mekanlarının yanı sıra Zeytinli Rock Festivali, Kuşadası Gençlik Festivali gibi çok büyük festival sahnelerinde ve Ankara, Çanakkale, İzmir, Antalya, Konya gibi pek çok Anadolu şehrinde konserlerine devam etti. İkinci albümden bugüne çeşitli müzisyen ve müzik gruplarıyla düetler yapmış ve Uyma Onlara, Sır, Acıtır Zaman, Hayal Değil gibi dört tekli yayınlamış olan ve bu pandemic döneminde yine kendi şarkılarından oluşacak olan üçüncü albümü için stüdyo çalışmalarına devam etmekte olan sanatçı aynı zamanda bir yandan yabancı bir bilişim şirketinde Pazarlama yöneticisi olarak çalışmaya devam etmekte ve iki yaşındaki olan oğlunu büyütmektedir.


- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- 18 yaş sınırı vardır.- Etkinlik sosyal mesefa kurallarına uygun şekilde gerçekleşecektir.- Etkinlik girişinde bilet kontrolü yapılacaktır, biletinizi telefondan göstermeniz gerekmektedir.- Katılımcılar/izleyiciler COVID-19 kapsamında alınan kurallara uymalıdır.- Katılımcılar/izleyiciler alana girerken muhakkak maske takmalı ve etkinlik süresince maskelerini çıkarmamalıdır. Maske takma konusunda gereken hassasiyeti göstermeyenler uyarılmalıdır. Maske takmamakta ısrar edenler etkinlik alanı dışına çıkartılacaktır.- Organizatör firma, misafirlere rahatça eğlenebilecekleri bir ortam sunabilmek için mekan girişinde uygun görmediği kişileri kapıda bilet iadesi yaparak içeri almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT