Ezgi Şentin & Özlem Er Civelek

Tarihler: 17 Kasım 2018 Cumartesi ~ 17 Kasım 2018 Cumartesi 17 Kasım 2018 20:00

Yer: Mozarthaus Sanat ve Konser Evi

Ücret: 1. Kategori - 56.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

2 Yorum:

istanbul.net.tr Kas 17, 2018 ~ Kas 17, 2018
Viyola sanatçısı Ezgi Şentin ve kontrbas sanatçısı Özlem Er Civelek, solo viyola ve viyola kontrbas için duo eserlerden derlenen bir program ile 17 Kasım Cumartesi akşamı Mozarthaus’ta klasik müzikseverler ile buluşuyor.

Konser Programı:

H.P. TELEMANN | Solo Viyola için Fantasia No.1    
- Largo   
- Allegro   
- Grave

J. S. BACH | Solo Viyola için Partita BWV 1004, No.2, re minör   
- sarabande

W. A. MOZART | Viyola ve Kontrbas için Duo No.1, Sol Majör             
- Allegro             
- Adagio             
- Rondo

Program süresi: yaklaşık 50 dk.

EZGİ ŞENTİN, viyola
Sanatçı bir ailenin kızı olan Şentin 1978 yılında Ankara'da  doğdu. 1988 yılında H.Ü Ankara Devlet Konservatuvarı'na Feza Gökmen'nin talebesi olarak yarı zamanlı 1989'da tam zamanlı olarak devam etti. 1995'te Laterlochen Arts Camp (Michigan USA) Sanat Okulu'na katılan ilk Türk olarak Jerzy Kosmola ile bireysel çalışma bursu aldı.1988 yılında Akdeniz Gençlik Orkestrası ile bir çok turnelere katılarak 1999 yılında H.Ü Ankara Devlet Konservatuvarı'ndan mezun oldu .Aynı yıl Borusan Filarmoni Orkestrası ve Antalya Devlet Senfoni Orkestrası sınavlarını kazanarak kadro ünvanı aldı.2013 yılında Polonya Zagan Konservatuvarı'nda Kosmola ile Uluslararası solistlik yarışmalara hazırlanmak için burs alarak solo ve solist olarak  birçok konser veren Şentin halen Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası viyola üyesidir.

ÖZLEM ER CİVELEK, kontrbas
Sanatçı 1983 yılında Mersin’de doğdu. Bilkent Üniversitesi’nden kazandığı bursla Kontrabas çalışmalarına Zurab Tsitsuachvili ile 1997 yılında Bilkent Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesinde başladı. 2001 yılında Lisans Öğrenimine aynı okulda devam etti ve 2005 yılında Yüksek Şeref derecesi ile mezun oldu.
2003 yılında Fransa’da “IV Rencontres Musicales Internationales de Graves” Mstislav Rostropovitch tarafından düzenlenen kursta Prof. Thomas Martin ile Kontrabas çalışmalarında bulundu. Burada süregelen başarılı konserlerinden sonra Martin’in  beğenisi üzerine, bir sonraki yıl İspanya’ya (Tarragona) davet edildi ve burada solo konserler verdi. Kendi dalında sanatçıyı destekleyen birçok burs ve ödüller veren kurumlar (Leverhulme Trust, Londra Barbican ödülü, The Linklaters Endowment Bursu,  Eczacıbaşı “Genç Yetenekler Bursu” GSMD Bursu) Özlem Er Civelek’in eğitiminde önemli katkılarda bulunmuşlardır. 
2005 yılında Londra Guildhall School of Music ve Drama okulundan tam burs kazanarak Yüksek Lisans Eğitimine Thomas Martin ile başladı. Bu arada müzik hayatı boyunca Türkiye’de ve yurt dışında bir çok solo orkestra ve oda müziği projelerinde  yer aldı. 2006 yılında Londra Senfoni Orkestrası Kontrabas Sınavı’nı kazandı. 
Müzik hayatı boyunca  Tim Cobb, Giuseppe Ettore, Kevin Rundel, Charlie Haden, Paul Kimber, Burak Karaağaç, Volkan Orhon ve Aykut Durşen ile Kontrabas çalışmalarında bulunmuştur.
Özlem Er Civelek Orkestra Akademik Başkent'in üyesi olup Başkent Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda Kontrabas Lisans ve Yüksek Lisans Eğitimi vermektedir. Şu an Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nda Doç.Burak Karaağaç ile Sanatta Yeterlilik çalışmalarına sürdürmektedir. 

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır. İlk alkışı kaçıran izleyicilerimiz gösteri arasını beklemek zorundadır. Ara olmayan gösterilerde izleyici salona alınmaz. - Çocuk etkinlikleri dışında, 8 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. - Konser salonuna dışarıdan yiyecek ve içecek getirilmesi yasaktır.- Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.- Ücretsiz özel otopark mevcuttur.- Kapı açılış saati : 19:30- Etkinlik saati : 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Özellikle Özlem Civelek'i dinleyip hayvan şiddetine karşı konser verir mi sormak için hayvanseverler ile orada olacağız.
Mutlaka gitmek lazım,kaçmaz. Hayvanlara bu kadar düşman olan birinin sanatçılığı nasıl izlemek lazım.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT