!f Açılış

!f Açılış

Tarihler: 17 Şubat 2018 Cumartesi ~ 17 Şubat 2018 Cumartesi 17 Şubat 2018 22:00

Yer: Babylon

Ücret: Ön Satış Tam : 45.00 TLÖn Satış Öğrenci: 35.00 TL Genel Satış - 60.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Tarihi Bomonti Bira Fabrikası, Birahane Sokak, Bomonti Şişli İstanbul

Telefon: (0212) 292 73 68

Web: http://babylon.com.tr

E Posta: info@babylon.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2018 ~ Şub 17, 2018
17 Şubat'ta gerçekleşecek !f Açılış'ta yerinizi almayı unutmayın.

Maximum Müzik Paketi ile %50 indirim:
İş Bankası Maximum Kart sahipleri Maximum Müzik Paketi seçeneği ile %50 indirim ayrıcalığından faydalanabilirler. %50 indirim ayrıcalığından yararlanmak için ilk etkinlik için bilet seçim yaptıkları sayfada Maximum Müzik Paketi’nin seçilmesi gerekmektedir. Maximum Müzik Paketi en az 2 en fazla 6 bilete kadar geçerlidir. Her kullanıcı 1 adet Maximum Müzik Paketi satın alabilir.

Ön satışlarda İş Bankası Maximum Kart ile bilet alımlarında %20 indirim:
Sadece ön satış döneminde geçerli olmak üzere, Maximum Müzik Paketi hakkını tamamlamış katılımcılar veya paket almayı tercih etmeyen izleyiciler İş Bankası Maximum Kartları ile bilet alımlarında %20 indirimden faydalanabilirler.

!f Açılış

"Yıldızlara bakmayı, uzaktan gelen müzikle dans edebilme ihtimalimizi, birlikte ne kadar güzel olduğumuzu, ve hayatı kutlamayı unutmayalım. 

Yeniden, yeni seslerde, yeni hikayelerde birleşerek kendi hayat şarkımızda dans edeceğiz. Yeniyi aramaktan çekinmeyen, hikayelerini müziğe döken ve paylaşma cesaretini gösteren müzik insanları ile buluşuyoruz. Geceyi  Ah!Kosmos,  Kutay Soyocak (Jakuzi) & Mertcan Mertbilek (Palmiyeler) DJ SET ve Ati & Aşk Üçgeni’ne emanet ediyoruz.

Gelin, birlikte olalım."

Ah! Kosmos
Başak Günak diğer bir deyişle Ah! Kosmos ses titreşimlerinin ve melodilerin bedenlerde ve “diğer var olanlar”daki yankılarını deneyimlemek için analog ve elektronik kompozisyonları kullanıyor  .Ah! Kosmos’un müziği, ritimlerden öte, ahenkli gitar sesi ve dalgalanan vokalleriyle bizi yerimizde duramayacak hale getiriyor. Neşeli ve taze perküsyon ritimleri ile minör tuşları birleştirerek melodik bir ses deneyimi yaşatıyor.Günak’ın zamansız müziği adeta başka bir dünyaya ait gibi. Kendiliğinden belirli bir tür altında tanımlanmayı reddediyor, gündelik mekanın ya da deneyimlerin ötesine ulaşarak daha farklı bir boyuttan sesleniyor.

Kutay Soyocak (Jakuzi) & Mertcan Mertbilek (Palmiyeler)
Jakuzi'den Kutay Soyocak ve Palmiyeler'den Mertcan Mertbilek new wave ve synth pop'dan tropikal seslere uzanan bir yelpazede gecenin nabzını arttırmak üzere kabine geçiyor. 

Ati & Aşk Üçgeni
En saklı duygularınızın tercümanı Ati ve Aşk Üçgeni “ilk single”ları “Beni Yanına Al” ile 2018’in dikkat çekecek işlerinden biri olacağının sinyallerini vermişti. “Ruh pop” olarak tanımladıkları türdeki ilk albümleri “Gecenin Karanlığında” yayınlandıktan hemen sonra ilk kez Babylon sahnesinde, !f Açılış'ta.


İf Açılış Partisi

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT