!f İstanbul Açılış Partisi

Tarihler: 13 Şubat 2015 Cuma ~ 13 Şubat 2015 Cuma 22:00

Yer: KLOSTER İstanbul

Ücret: 1. Kategori - Tam 40.00 TL 2. Kategori - Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Hüseyin Ağa Mahallesi Kamer Hatun Caddesi No: 10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0533 258 93 93

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2015 ~ Şub 13, 2015

!f Music'in kapıları dört yıldır olduğu gibi !f İstanbul'dan önce aralanıyor ve şehre müzik doluyor. 

!f’çiler on günlük film maratonuna !f İstanbul Açılış Partisi’yle başlıyor. Gecenin dümeninde bu yıl Berlin’in hip partisi CockTail d’Amore’nin yaratıcıları Discodromo var. İkili ana sahnede yerini almadan önce Be Svendsen’in farklı enstrümanlar ile harmanladığı, hayranlık uyandıran canlı seti ve Doğukan İres’in ara sıcakları kanımızı kaynatacak. Kloster’ın her katında, farklı sahnelerde Havantepe, (((emre))) ve Özge & Ashkan sayesinde techno’dan indie’ye, nu-disco’dan house’un derinliklerine ineceksiniz ve danstan başınız dönecek. Uykunuzu alın, en rahat ayakkabılarınızı giyip gelin, e ne de olsa gece uzun!

Discodromo
Adını 1970’lerin bilimkurgu filmlerinden ilhamla alan Discodromo ikilisi, Giacomo Garavelloni ve Giovanni Turco 90’lı yıllar boyunca çokça vakit geçirdikleri gece kulüplerinde, house ve techno konusunda derin bir anlayış kazandılar ve sonrasında kendi müziklerini yapmak için güçlerini birleştirdiler.

Be Svendsen
Be Svendsen, Kopenhaglı Lasse Bruhn Svendsen’in solo projesi. Bugüne kada rşarkılarını remikslediği sanatçılar arasında Acid Pauli, Pilocka Krach, Balkan Beat Box,Analogik, Rumpistol, The Crooked Spoke ve Electronic Swing Orchestra bulunuyor. Be Svenden dans pistinde yüzleri güldürmeye ve kalpleri açmaya geliyor.

Doğukan İres
Doğukan İres’in müziğe ilgisi erken yaşlarda başladı. İstanbul gece hayatının gediklilerinden oluşan arkadaş grubu sayesinde DJ olmaya karar verdi. 2001 yılından beri şehrin en önemli kulüplerinde ve etkinliklerinde çalmaya devam ediyor.

(((emre)))
Nam-ı diğer Emre Kavas, 1997 yılı içinde elektronik müzik kültürünün İstanbul’da kimabedi (((godet)))de ‘resident DJ’ olmasıyla müzik kariyeri büyük bir ivme kazandı. (((emre))) yıllar içinde geliştirdiği kendine özgü tarzıyla gümbür gümbür bir kulüp ‘sound’u ve minimal bir yaklaşımı, yetkin tekniğiyle birleştiriyor. Zamanla Emre’nin imzası haline gelen bu sihirli formüle, son dönemde daha yumuşak tonlar ve disco ‘sound’u da sızmış durumda.

Havantepe
Sublime Porte’nin kurucuların İsmail Genç, nam-ı diğer Havantepe, Almanya’da büyüdü ve 1994’te İstanbul’a taşındı. Minimal dub ve oldschool’un iç içe geçtiği müzikler üretip çalmaya İstanbul’da devam ediyor.

Özge & Ashkan
2010 senesinde Özge Arıman ve Ashkan Ramezani Tabriz ilk kez Flavio’da brilikte çalmaya başladılar. O zamandan bugüne kadar bir çok kez farklı kulüp ve etkinlikte beraber kabine geçen ikili setlerinde deep house, tech house, techno türlerine yer veriyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT