!F Music Camea ve Kiki’yle Hızlanıyor!

Tarihler: 25 Ocak 2014 Cumartesi ~ 25 Ocak 2014 Cumartesi 22:00

Yer: The Hall

Ücret: Tam 35TL, Öğrenci 25 TL

Nereden Alınır: Mekan Gişe

Adres: Küçük Bayram Sokak No.7 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 87 37

Web: http://http://www.thehallistanbul.com/

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2014 ~ Oca 25, 2014

İş Bankası Maximum Kart partnerliğinde düzenlenecek !f music, dört gözle beklenen açılışını 25 Ocak Cumartesi gecesi, The Hall’da yapıyor. BPitch Control'den Camea ve Kiki, DJ setleriyle şehri sallamaya geliyor!

13 Şubat’ta İstanbul’dan yola çıkacak olan !f İstanbul Uluslararası Bağımsız Filmler Festivali’nin müzik festivali !f music, üçüncü yaşına 25 Ocak’ta merhaba diyor. İş Bankası Maximum Kart’ın partnerliğiyle yapılacak !f music, müzik filmlerinden partilere İstanbul’un eğlence kültürüne alternatif olmaya devam ediyor.

!f music, üçüncü yaşını hafızalara yer edecek bir back-to-back performans ile kutluyor! Berlin elektronik müzik camiasının en saygın plak şirketlerinden BPitch Control'un minimal ve house ritimleriyle meşhur DJ’leri Camea ve Kiki, !f music Açılış Partisi'ne geliyor. İkilinin gecenin temposunu yükseltecek DJ seti öncesinde ise, live setiyle Mutlu San ve DJ setiyle Yeşim Unan açılışı yapıyor.

Camea (BPitch Control): Seattle doğumlu Camea, genç yaşta müzik ve dans eğitimi almaya başladı. Müziğe olan tutkusunu geliştirmek için taşındığı New York’un güçlü sanatsal ortamından büyük ilham aldı. Manhattan gece hayatında parlayan yıldızı ve kurucusu olduğu Clink Recordings sayesinde başlayan başarılı müzik kariyeri Camea’yı uluslararası turnelerle tanıştırdı. Müzik kariyerinin bir sonraki adımını Ellen Allien, Paul Kalkbrenner, Apparat ve Modeselektor gibi sanatçıların kendilerini buldukları, dünyaca ünlü underground plak şirketi BPitch Control'un bünyesine katılarak attı.

Kiki (BPitch Control): Helsinki doğumlu Kiki, parti ortamlarıyla çocuk yaşında tanıştı. 1994’te arkeoloji okumak için taşındığı Berlin’in büyülü havasına kapılarak DJ’lik alemine adımlarını attı. Aynı performansta çaldığı Ellen Allien’la tanışması onu Allien'ın kurucusu olduğu plak şirketi BPitch Control’e taşıdı ve ilk albümünü 2001'de yayınladı. Kiki, Ellen Allien’la tanıştığı günden bu yana, BPitch Control ailesinin ayrılmaz bir parçası.

Mutlu San (Polyfisch Musik): 2009 yılından beri İstanbul'un çeşitli kulüplerinde canlı performans sergileyen Mutlu San, farklı koreograflarla bir araya gelip çağdaş tiyatro oyunları için ses tasarlamaktadır. San en son !f İstanbul’da gösterilecek “Anarşik Harmoni” filminin de müziklerini yapmıştır.

Yeşim Unan: Setlerinde hiphop, dub, house, idm, reggae olmak üzere çeşitli müzik türlerine yer veren Yeşim Unan, bugüne dek Zombi Nation, Teenage Bad Girl, Zero Cash gibi isimlerle aynı sahneyi paylaştı.

İş Bankası Maximum Kartlılara özel avantajlar
Festivalde İş Bankası Maximum Kart sahiplerine özel olarak hazırlanan “Maximum Film” ve “Maximum Müzik” paketleri ile biletlerde %50 indirim ayrıcalığı sunuluyor. “Maximum Film” paketinde en az 4 en fazla 20 adet festival sinema biletini İş Bankası Maximum Kart sahipleri %50 indirim ile satın alabiliyor. “Maximum Müzik” paketinde ise en az 2 en fazla 6 adet parti bileti yine İş Bankası Maximum Kart sahiplerine %50 indirimli olarak sunuluyor. Paket almayı tercih etmeyen İş Bankası Maximum Kart sahipleri için de film ve parti biletlerinde ön satışta %20 indirim ayrıcalığı sunuluyor.

Müziğin tüm yansımalarını bir araya toplayan !f music, müzik filmleri, müziğin mutfağından etkinlikler ve partilerle İstanbul’un eğlence kültürüne benzersiz renkler katacak.

!f Müzik filmleri ve partileriyle ilgili detaylı bilgi için: www.ifistanbul.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT